Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi nerede? Nasıl gidilir?

İstanbul'un sağlık sistemine büyük katkı verecek olan Göztepe Şehir Hastanesi 5 Eylül tarihinde açıldı. Göztepe Şehir Hastanesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi adı verildi. Vatandaşlarda büyük bir merakla Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ni araştırmaya başladı.

İstanbul’da dördüncü şehir hastanesi olarak bölgenin sağlık sistemine büyük katkı verecek Göztepe Şehir Hastanesi’nin ilk etabı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile resmen açılarak hizmete giriyor. Sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde hataya geçirilen Göztepe Şehir Hastanesi projesi koronavirüs salgını kapsamında çok çok önemli katkı sağlıyor.

Fiziki altyapısının yanı sıra, nitelikli yatak kapasitesi ve sahip olduğu yüksek teknolojiyle dikaktleri üzerinde toplamayı başaran Göztepe Şehir Hastanesi’de sağlık sisteminin önemli parçalarından birisi olacak.

Yarım asırdan bu yana şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün ilk etabı hizmete alınacak yeni binasıyla resmen Şehir Hastanesi olarak anılacak. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı yeni hastane, Türkiye’nin en önemli sağlık merkezlerinden biri olarak vatandaşların hizmetine açılacak.

Göztepe yerleşkesinde 238 bin 924 metrekarelik kapalı alanda yükselen 7 bloklu hastane, fiziki altyapısı, nitelikli yatak kapasitesi ve sahip olduğu yüksek teknolojisiyle göz dolduruyor.

Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi nerede? Nasıl gidilir?

İlk etabında toplamda 177 bin 472 metrekare kapalı alana sahip olan hastanede, 758 yatak yer alacak. Hastanenin ilk etabında, 27 ameliyathane ve 96 yataklı yoğun bakım yatağı, 175 poliklinik odasıyla hizmet verilecek.

Öte yandan hastanede depreme karşı da en üst düzeyde güvenlik önlemleri alınıyor. Bu kapsamda Göztepe Şehir Hastanesi de deprem izolatörleri kullanılarak inşa edildi.

Sistem sayesinde deprem anında da operasyonel faaliyetlerin devamına imkan sağlanırken oluşabilecek risklerin de azaltılması amaçlanıyor. Hastanenin ilk etabında 385 deprem izolatörü yer alıyor.

PROF. DR. SÜLEYMAN YALÇIN ŞEHİR HASTANESİ NEREDE?

Göztepe Şehir Hastanesi, İstanbul’da Göztepe Kampüsü içerisindedir. Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan ve yenilenmek üzere 2014 yılında yapımına başlanan Göztepe Şehir Hastanesi, ilk etabı ile vatandaşların hizmetine açılacak.

PROF. DR. SÜLEYMAN YALÇIN ŞEHİR HASTANESİ NASIL GİDİLİR?

Anadolu yakasından gelenler için

• Kadıköy Rıhtım'dan 10B, 10E, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine binerek Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

• Üsküdar'dan 2 numaralı otobüse binerek Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

• Ümraniye'den 14B, 14ES, 8E numaralı otobüslerden birine binerek Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

• Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Tavşantepe-Kadıköy metrosuyla Göztepe durağında indikten sonra Medeniyet Üniversitesi Güney çıkışından çıkınız. Daha sonra Göztepe köprüsünün üstündeki durağa kadar yürüyünüz. Buradan 10E, 14B, 14ES, 8E numaralı otobüslerden birine bindiğinizde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi nerede? Nasıl gidilir? - Resim : 2

Avrupa yakasından gelenler için

• Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan 34AS ile Söğütlüçeşme'de ininiz. Karşıdaki otobüs durağından 10B, 10E, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

• Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattyıa Zeytinburnu'nda inerek Metrobüse aktarma yapınız. 34AS ile Söğütlüçeşme'de ininiz. Karşıdaki otobüs durağından 10B, 10S, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

• Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter'de metrobüse aktarma yapınız. 34AS ile Söğütlüçeşme'de ininiz. Karşıdaki otobüs durağından 10B, 10E, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

• Taksim'den 129T'ye binerek Göztepe Köprüsü durağında indikten sonra 10E, 14B, 14ES, 8E numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi nerede? Nasıl gidilir? ile ilgili etiketler İstanbul göztepe şehir hastanesi Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.