Prof. Dr. Nuran Yıldız'dan Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç'a: ''Gücünü iyi oyunculuğundan alıyor''

SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız bu haftaki köşesinde 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Nursema rolüne hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç'u kaleme aldı. Başarılı oyunculuk performansıyla son dönemde büyük bir çıkış yakalayan Ceren Yalazoğlu Karakoç için ''Nerede popüler bir dizi tipi görseniz aslında kaz olmasına rağmen kuş muamelesi görüyordur. Arkasında onu üfleye üfleye uçurmaya çalışanlar vardır. Ceren Karakoç öyle değil. Gücünü iyi oyunculuğundan alıyor.'' ifadelerini kullandı.

SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız bu haftaki köşe yazısında, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kızılcık Şerbeti' dizisindeki rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Ceren Yalazoğlu Karakoç ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Dizideki Nursema rolüyle kısa sürede herkesin tandığı bir isim haline gelen Ceren Yalazoğlu Karakoç için ''Nursema yürüdükçe büyüdü. Medya peşine düştü. 10 yıldır görmedikleri Nursema/Ceren’e yoğun ilgi gösteriyor medya.'' diyerek övgü dolu sözlerle bahsetti.

Ceren Yalazoğlu Karakoç


İşte Nuran Yıldız'ın “DOKTOR ALİ VEFA” ÖLDÜ YAŞASIN “NURSEMA” başlıklı o yazısı:

Şöhret yönetmeyi bilmiyoruz.

Az biraz ünlenenin altın yumurtlayan tavuk misali, kafasını koparıveriyoruz.

“Mucize Doktor, Ali Vefa”mız vardı, pek sevmiştik. Bir dizi karakteri olmasına rağmen ona muayene olmak için sıraya giren bile vardı.

Karaktere hayat veren Taner Ölmez’i hemen bulaşık deterjanı reklamında oynattılar.

“Büyük hata” demiştim de, her konuda bilirkişimiz Demet Akalın bile bana laf yetiştirmeye kalkmıştı.

Ne oldu?

Muayene için sıraya girenlere sorun bakalım Taner Ölmez’i, hatırlayan var mı?

Çok da geçmedi üstünden hâlbuki.

Şimdi de “Kızılcık Şerbeti” Nursema’mız var. Herkes o karakter üzerinden elini yıkama fırsatı buldu.

Başlarda ezik kızımız Nursema’yı Ceren Karakoç öyle devleşerek oynadı ki, senaristler bile oyuncuya geniş alan açtılar.

Yan rol, oldu başrol.

Nursema yürüdükçe büyüdü. Medya peşine düştü.

10 yıldır görmedikleri Nursema/Ceren’e yoğun ilgi gösteriyor medya.

Hürriyet’teki söyleşisinde haklı bir isyanda bulunuyor: “Kapılarını çalıp bu işi ben yapabilirim, bana şans verin demeyeyim artık. Ama birileri de artık beni görsün!”

O görsün dediği birileri siz, biz değil, sektörü elinde tutan ağababaları.

Herkesin birilerinin korumasında olduğu dizi/film sektöründe iyilerin ayakta kalması, haklarını alması sadece bir tesadüfle belirleniyor.

Onun için bizim hiç dünya çapında oyuncumuz olamıyor.

Nerede popüler bir dizi tipi görseniz aslında kaz olmasına rağmen kuş muamelesi görüyordur. Arkasında onu üfleye üfleye uçurmaya çalışanlar vardır.

Ceren Karakoç öyle değil. Gücünü iyi oyunculuğundan alıyor.

O nedenle, her önüne konan teklife “olur” demez umarım, “bu beni nereye götürür” der. Gerçekten iyi olanların önünde hiçbir ağababası duramaz, er ya da geç hak teslim edilir.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Prof. Dr. Nuran Yıldız'dan Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç'a: ''Gücünü iyi oyunculuğundan alıyor'' ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.