Prof. Dr. Naci Görür'den Samsun'u korkutan depremle ilgili açıklama: "Denize doğru ilerliyor"

Samsun’da gece saat 03.10’da meydana gelen deprem büyük korku yarattı. AFAD verilerine göre 4.0, Kandilli Rasathanesi'ne göre ise 4.5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili Prof. Dr. Naci Görür'den bir açıklama geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre Karadeniz’de Samsun körfezi 18.27 km derinlikte Atakum ilçesinde saat 03.10’da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

KANDİLLİ'YE GÖRE BÜYÜKLÜK 4.5

Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise depremin büyüklüğü 4.5, derinliği ise 5 km olarak kayıtlara geçti.

Prof. Dr. Naci Görür'den Samsun'u korkutan depremle ilgili açıklama: "Denize doğru ilerliyor"

DEPREM ANI KAMERADA

Gece saat 03.10’da meydana gelen deprem 23 saniye sürdü. Bir işyerinin kameralarına yansıyan deprem anında ışığın beşik gibi sallandığı ve ağaçlarda bulunan kuşların panikle uçtuğu görülüyor.

NACİ GÖRÜR'DEN DEPREMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Prof. Dr. Naci Görür de Samsun açıklarında meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, 'Samsun Taflan açıklarında 4,1 deprem oldu. Bu deprem muhtemelen kıyıya paralel güneye dalımlı bindirme fayları ile ilgili. Üikemiz kıyıları kuzeye, denize doğru belirli miktarda ilerliyor. Sevgiyle' dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Samsun'u korkutan depremle ilgili açıklama: "Denize doğru ilerliyor" ile ilgili etiketler deprem Naci Görür Samsun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.