Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi sonrası korkutan uyarı: "Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor"

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında meydana gelen ve İstanbul da dahil çevre illerden hissedilen depremle ilgili açıklama yaptı. Görür, "Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor" ifadelerini kullandı.

Dün gece saat 23.53'te merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çınarcık ilçesinin 8,52 kilometre açıklarında meydana gelen depremin 11,18 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi sonrası korkutan uyarı: "Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor"

NACİ GÖRÜR: MARMARA'DAKİ SİSTEM GERİLİM BİRİKTİRİYOR

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür sosyal medyadan yaptığı açıklamada deprem ile ilgili "Arkadaşlar, Marmara Denizi, Çınarcık Çukurluğunda 4,1 deprem oldu. Sanıyorum deprem Adalar Fayının güneyindeki küçük normal faylar üzerinde olmuş olabilir. Fay çözümü ile bu belli olacaktır. Fay haritasını koyuyorum. Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor, Sevgiyle" ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi sonrası korkutan uyarı: "Marmara’daki sistem gerilim biriktiriyor" ile ilgili etiketler deprem Naci Görür
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.