Prefabrik evlerde kampanya dönemi başladı! 3+1 dubleks evi, bakanlık desteği ile 85 bin TL'ye satın alabileceksiniz!

Son dönemlerde arama motorlarına sık sık konu olan prefabrik ev fiyatları, bugün bir kez daha gündeme geldi. Özellikle Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından sıklık ile araştırılan prefabrik ev fiyatlarında, yeni bir kampanya döneminin başlamış olduğu bildirildi. İşte kampanyalı prefabrik ev fiyatlarına ilişkin ayrıntılar…

Gerek kurulumları gerek ise de güvenilirlikleri açısından son dönemlerin en çok tercih edilen konut türleri arasında yer alan prefabrik evler, özellikle Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından daha da yoğun bir ilgi ile takip edilmeye başlandı. 50 bini aşkın vatandaşın hayatını kaybetmesine sebep olan deprem felaketinin özellikle sağlam olmayan binaları vurduğu ve bu sebep ile de faciada can kaybının ve maddi hasarın yüksek olduğu belirtilirken deprem korkusu yaşayan milyonlarca kişi prefabrik ev fiyatlarını sorgulamaya başladı.

Betonarme binalara oran ile daha güvenilir olan ve maliyet açısından da çok daha uyguna gelen prefabrik ev modelleri, son dönemlerde arama motorlarında sıklık ile sorgulanmaya başlandı. Arsaları bulunan veya prefabrik evlerini konumlandırabilecek uygun bir alana sahip olan pek çok kişi, nisan ayı prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren prefabrik ev üreticileri, bu ay içerisinde prefabrik evlerde bir kampanya söz konusu olduğunu ve bakanlık desteğinin de devreye girmesi ile birlikte çok düşük fiyatlar karşılığında yeni bir eve sahip olmanın mümkün olduğunu ifade etti.

PREFABRİK EVLERDE DİKKAT ÇEKEN KAMPANYA!

Prefabrik evlerde kampanya dönemi başladı! 3+1 dubleks evi, bakanlık desteği ile 85 bin TL'ye satın alabileceksiniz!

Prefabrik ev modellerini ve güncel fiyatlarını araştıran tüketiciler için açıklamalarda bulunan prefabrik ev üreticileri, nisan ayında bir kampanya söz konusu olduğunu müjdeledi. Açıklanan kampanyaya göre 3+1 69 metrekare dubleks prefabrik ev, 285 bin 480 TL’den satışa sunuldu.

BAKANLIK DESTEĞİ DUYURULDU!

İhtiyaç sahiplerine prefabrik ev desteği vereceğini açıklayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tapu sahibi olan ve evleri oturulmayacak düzeyde olan tüm ihtiyaç sahiplerine 200 bin TL tutarında nakit ödeme yapılacağını bildirdi. Bu hesaba göre kampanyalı dubleks prefabrik evin fiyatı, 85 bin 480 TL’ye kadar gerilemiş oldu. 

Prefabrik evlerde kampanya dönemi başladı! 3+1 dubleks evi, bakanlık desteği ile 85 bin TL'ye satın alabileceksiniz! ile ilgili etiketler prefabrik ev
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.