Prandelli Valencia'dan istifa etti!

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'da Cesare Prandelli dönemi kötü gidişat sonrası sona eriyor. İtalyan teknik adamın istifasını yönetime sunduğu öğrenildi.

2016-2017 sezonuna flaş bir giriş yapmak isteyen ancak bir türlü istediği peransı sergileyemeyen İspanyol kulübü Valencia'da Cesare Prandelli için ayrılık çanları çalıyor.

Sezona Fenerbahçe'den Nani'yi transfer ederek başlayan ve iddialı bir açılış yapan Valencia ligde istediğini bir türlü bulamadı.

2016-2017 sezonunda Pako Ayestaran ile başlayan 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen İspanyol kulüp takımın başına bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Cesrae Prandelli'yi getirmişti.

Ancak İtalyan teknik direktör de Valencia'ya ilaç olmadı. İspanya'dan Cadena SER'in haberine göre kulübün yolları ayrıma kararı aldığı belirtildi. 59 yaşındaki İtalyan teknik adamın da istifasını sunduğu öğrenildi.

Prandelli takımın başında 10 maça çıktı. 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Valencia şu an ligde 17. sırada bulunuyor.

İspanyol kulübünden resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Prandelli Valencia'dan istifa etti! ile ilgili etiketler Valencia istifa Cesare Prandelli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.