Portekiz - Uruguay maçı sonrası Bruno Fernandes'in gol yorumu: Ben veya Cristiano...

2022 Katar Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Günün son karşılaşmasında, Portekiz Uruguay'ı Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0 mağlup ederek son 16'daki yerini garantiledi. Karşılaşma sonrası maçın skorer yıldızı açıklamalarda bulundu.

Portekiz, Dünya Kupası grup maçında Uruguay'ı 2-0 mağlup ederek, üst tura çıkmayı garantiledi. 

Maçta 2 gol atarak yıldızlaşan Bruno Fernandes, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, aynı zamanda performansıyla maçın adamı seçildi. 

 "ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK"

Bruno Fernandes, maç sonrası açıklamasında; "Bizim için önemli olan maçı kazanmak ve gruptan çıkmaktı. Golü kimin attığı önemli değil. Ben veya Cristiano... Fark etmez." sözlerini sarf etti. 

 BRUNO FERNANDES PARLIYOR

İlk maçta Gana karşısında iki asistle mücadele eden Bruno Fernandes, Uruguay maçını da boş geçmedi. Mücadelede attığı iki golle takımına turu getiren yıldız oyuncu; 2022 yılına da damga vurdu.

2022 takvim yılında Portekiz formasıyla en fazla gol atan oyuncu olan Bruno Fernandes oldu.

Bu süreçte 7 gol atan süper yıldız, en yakın takım arkadaşının gol sayısını ikiye katladı.

 

 

Portekiz - Uruguay maçı sonrası Bruno Fernandes'in gol yorumu: Ben veya Cristiano... ile ilgili etiketler Portekiz Uruguay 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Bruno Fernandes Cristiano Ronaldo Katar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.