Pop Star Mehtap Pavyonda Yaşadığı Hayatı Anlattı! Göz Yaşlarını Tutamadı! Hayat Hikayesi Herkesi Şaşırttı

Pop Star Alaturka isimli yarışmada ismini duyuran Mehtap "Paylaş Benimle" isimli programa katılarak çok samimi açıklamalar yaptı. Mehtap pavyon hayatına nasıl başladığını anlattı.

Pop Star Alaturka isimli yarışmada ismini duyuran Mehtap "Paylaş Benimle" isimli programa katılarak çok samimi açıklamalar yaptı. Mehtap pavyon hayatına nasıl başladığını anlattı. 

"Ben Bu Hayatta Hiç Sevgi Tatmadım" 

"Babamla annem ayrılıkları zaman çok küçüktüm. Sevgi görmedim ben. Çocukluğum boyunca da bu böyle oldu. Birbirlerine karşı da sevgileri yoktu. Boşandılar ve ikişer ikişer çocuklarını paylaştılar. Ben annemin yanında hayatıma devam ettim. "

Pop Star Mehtap Pavyonda Yaşadığı Hayatı Anlattı! Göz Yaşlarını Tutamadı! Hayat Hikayesi Herkesi Şaşırttı

"Benzincide Çalıştım" 

"Sekreterlik de dahil pek çok işe girdim. Benzincide bile çalıştım. Pompa kullandım ve camları temizledim. Güzellik varsa herkes kullanmak istiyor. Bunu hissetmemek mümkün değil. Bir süre boyunca bu işlerde çalıştım. "

Pop Star Mehtap Pavyonda Yaşadığı Hayatı Anlattı! Göz Yaşlarını Tutamadı! Hayat Hikayesi Herkesi Şaşırttı - Resim : 2

 "Şarkıcı Olmam Bir Anda Oldu" 

"Yakın bir kız arkadaşım beni akşam yemeğe davet etti. Canlı müzik vardı. Sesimin güzel olduğunu söyledi ve bir an da mikrofonu elime verdiler. Şarkı söyledim. Orada şarkı söylememi istediler. Güzel teklifi kabul ettim. Daha sonra pavyona kadar şarkı söyledim. "

"Pavyonda Masalara Oturmadım" 

"Pavyonda masalara oturmadım. Sahne hayatım oldu. Masalara teklif geldiğinde reddettiğim için işimden oluyordum. Oradaki kızları gördüğümde ise cehenneme düştüğümü hissettim. Sahnemi yapıp mekandan ayrılıyordum. "

Mehtap Pavyon Hayatını Anlattı 

"Orada asla yüzüm gülmedi. Ciddi duruyordum. Kuliste ise kızlar üste üste yatıyordu. Kızlar dayak yiyor ve senet imzalıyor. Şimdilerde durumu bilmiyorum. Özenmesin kızlar diye anlatıyorum. Oradaki kızların ailesi yok. "

Pop Star Mehtap Pavyonda Yaşadığı Hayatı Anlattı! Göz Yaşlarını Tutamadı! Hayat Hikayesi Herkesi Şaşırttı - Resim : 3

"Oradaki Kızları Çok Uyardım "

"Kulise gittiğimde bir kız ağlıyordu. Nedenini sordum. Erkek kardeşi olduğunu ve okuduğunu söyledi. Doktor olacak ve benden utanıyor dedi. Ablası olduğunu saklıyor dedi." Bu kızı bir gün patron dövmek istemiş. Bende gördüm ne olduğunu sordum. Patronun elinden kurtardım. Kızı da gönderdim. Hepsine buradan gitmeleri gerektiğini anlattım.

Pop Star Mehtap Pavyonda Yaşadığı Hayatı Anlattı! Göz Yaşlarını Tutamadı! Hayat Hikayesi Herkesi Şaşırttı - Resim : 4

Orda kalanlar ise ölmüş ya da başına daha kötü şeyler gelmiş. Cinayet şubeden çok geliyorlardı. Bu kızları tanıyor musunuz diye gösteriyorlardı. Öldürülmüş ve bir köşeye atılmış hepsi. Genç kızlar bu hayata özenmeyin. "

"Keşke Olmasaydı Çoğu Şey" 

"Sahnedeyken bana takıntı yapmış birisi para takmaya çalıştı. Bende tekme attım masaya. Mermiler yağdı. Kendimi zor kurtardım. Böyle kötü şeyler çok oluyordu" 

Bu sözleri ile olay yaratan Mehtap Pop Star yarışması ile pavyon hayatından kurtulduğunu anlattı. 

Pop Star Mehtap Pavyonda Yaşadığı Hayatı Anlattı! Göz Yaşlarını Tutamadı! Hayat Hikayesi Herkesi Şaşırttı ile ilgili etiketler mehtap
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.