Polis baskın yaptı hepsini suçüstü yakaladı

Bursa'da, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek bir binanın giriş katındaki siyah perdelerle gizlenen kıraathanede toplanıp kumar oynayan 13 kişi düzenlenen baskınla suçüstü yakalandı. Şahıslara toplam 40 bin 950 TL cezai işlem uyguladı. Ekipler siyah perde ile gizlenmeye çalışılan kıraathanenin 3 aydır güvenlik kamerasıyla baskınlara karşı önlem aldığını ve kısıtlamalara rağmen faaliyetini sürdürdüğünü tespit etti.

Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1. Coşan Sokakta bir binanın giriş katının siyah perdelerle kapatıldığı ve içeriye çok sayıda kişinin girip çıktığı yönünde ihbar alan polis ekipleri söz konusu adrese şok bir baskın yaptı.

Polis baskın yaptı hepsini suçüstü yakaladı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kıraathaneye yapılan baskında içeride kumar oynayan 13 kişi suçüstü yakalandı.

Polis baskın yaptı hepsini suçüstü yakaladı - Resim : 2

Ekipler içerideki kişilere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden kişi başı 3 bin 150 şer TL olmak üzere toplam 40 bin 950 TL cezai kesti.

Polis baskın yaptı hepsini suçüstü yakaladı - Resim : 3

Öte yandan, polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda söz konusu adresin 3 aydır faaliyette oldu belirlendi.

Polis baskın yaptı hepsini suçüstü yakaladı - Resim : 4

Kıraathanenin sahibinin kısıtlamalarda siyah perde ve güvenlik kamerasıyla önlem alarak faaliyetlerine devam ettiği tespit edildi.

Polis baskın yaptı hepsini suçüstü yakaladı - Resim : 5

Polis baskın yaptı hepsini suçüstü yakaladı ile ilgili etiketler Bursa polis kıraathane kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.