Polat Şaroğlu kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Rahatsızlığı ne? Sağlık durumu nasıl?

CHP milletvekili Polat Şaroğlu, akşam saatlerinde Tunceli Devlet Hastanesine başvurdu. Polat Şaroğlu kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Rahatsızlığı ne? Sağlık durumu nasıl? Ayrıntılı bilgiler ve son durum bu haberde...

CHP'li Polat Şaroğlu, rahatsızlanınca Tunceli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Polat Şaroğlu kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Rahatsızlığı ne? Sağlık durumu nasıl? Detayları ve gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Polat Şaroğlu kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Rahatsızlığı ne? Sağlık durumu nasıl?


NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?
CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, beyin kanaması geçirdi. Tunceli'de ilk müdahalesi yapılan Şaroğlu, askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu beyin kanaması geçirdi. İlk müdahalesi Tunceli Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in girişimleriyle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

ŞAROĞLU, BAŞ DÖNMESİ ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ
Alınan bilgiye göre, Milletvekili Şaroğlu (48), akşam saatlerinde baş dönmesi ve başındaki uyuşukluk şikayetiyle Tunceli Devlet Hastanesine başvurdu.

İLK MÜDAHALENİN ARDINDAN ELAZIĞ'A NAKLEDİLDİ
Hastanenin acil servisindeki tetkiklerde beyin damarlarında tıkanıklık olabileceğinden şüphelenilen Şaroğlu, ilk müdahalesi sonrası askeri helikopterle Elazığ'a nakledildi. Şaroğlu'nun tedavi için Fırat Üniversitesi Hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

 POLAT ŞAROĞLU KİMDİR?
Polat Şaroğlu 1969 yılında Tunceli de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Tunceli de tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Ticaretle uğraşan Şaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak çalışmaya devam etmektedir. 24 Haziran seçimlerinde CHP Tunceli Milletvekili oldu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Polat Şaroğlu kimdir? Neden hastaneye kaldırıldı? Rahatsızlığı ne? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler polat şaroğlu kimdir neden hastaneye kaldırıldı rahatsızlığı ne sağlık durumu nasıl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.