PÖH sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis özel harekat için sınava giren adaylar sözlü mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. İşte PÖH sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı ve merak edilen her şey...

Özel harekat veya Polis Özel harekat olarak geçen polis alımları için adaylar sözlü mülakata girdi. Sözlü sınav sonrası sonuçların açıklanması için adaylar merakla beklemeye devam ediyor. PÖH sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 yılının son günlerinde fiziki mülakatlar için süreci başlayan polis özel harekat (PÖH) için sözlü mülakatlar tamamlandı. Bu mülakatların tamamlanmasının ardından adaylar, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan PÖH sözlü mülakat sonuçları için beklenti içerisine girdi. İşte, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konu hakkında yaptığı en son açıklama....

Polis Özel Harekat (PÖH) sözlü mülakat sonuçlarını gündem de ve onlarca aday merakla bekleniyor. Adaylar 19. dönem POMEM öğrenci alımı sürecinde aşamaları tamamladı ve şimdi sonuçları bekliyor. 2016'da fiziki mülakatların gerçekleştirilmesi sonrasında 2017'de sözlü mülakat işlemlerine geçildi. Sonuçları uzun süredir bekleyen adayları sevindiren açıklamayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı. Bakan Soylu açıklamasında sonuçların kısa süre içerisinde açıklanacağını duyurdu.

pAh_sAzlA_mAlakat

Polis özel harekat (PÖH) sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak

Polis Akademisi tarafından gerçekleştirilen 10 bin Polis Özel Harekat sözlü mülakat sınavlarının sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Sonuçların açıklanmasıyla ilgili Süleyman Soylu, birkaç hafta önce bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Soylu açıklamasında, "Mülakatlar bitti, son düzenlemeler yapılıyor, çok yakın zamanda sonuçlar açıklanacak" ifadelerine yer verdi.

Yeni alımların yapılacağına da işaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, alımların özel harekat sınıfında olacağına işaret etti.

POMEM BAŞVURUSU 28 NİSAN'DA SONA ERDİ

Alımların az olması dolayısıyla yeniden ilan sürecini başlatan Polis Akademisi, duyuruda şu ifadelere yer vermişti;
"2017 yılı 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemlerinin 03-14 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur.

Ancak, ülkemizde yapılacak olan referandum oylaması nedeniyle oluşan hareketlilikten dolayı bazı adayların ön başvuru işlemlerini gerçekleştirememesi ve başvuru süresinin uzatılması ile ilgili olarak yoğun talep gelmesi nedeniyle 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemleri 28 Nisan 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.
Tüm adaylara ilanen duyurulur."

Özel Harekat Polisi olmak için gereken şartlar nelerdir?

Polis olma hayalinde olan gençlerimizin sayısı bir hayli fazla. Yapılacak 10 bin PÖH alımı için adaylarda bazı kriterler aranıyor. Öncelikle T.C. vatandaşı olmak gerekiyor. 28 yaşından gün almamış olmak ve en azından lise veya dengi okullardan mezun olmuş olmak gerekiyor.

Polis maaşları ne kadar?

Polis maaşları göreve göre değişiyor. Trafik polisi olarak görev yapanlar 3 bin 400 ila 4 bin TL arasında maaş alırken, Çevik Kuvvet Polisi olanların maaşı 3 bin 800 ila 4 bin 500 TL seviyelerinde. Özel Harekat Polisi olanlar ise 4 bin 500 ila 5 bin TL arasında maaş alıyor.

PÖH sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler PÖH sözlü mülakat sonuçları polis özel harekat sözlü sınav sözlü mülakata
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.