PlayStation 5 Pro sızdırıldı! PS5 Pro'da bizleri neler bekliyor?

Sony'nin yeni PS5 sürümü PlayStation 5 Pro sızdırıldı. PlayStation 5 Pro ile önemli performans iyileştirmeleri yapılacak. İşte PS5 Pro ile ilgili sızdırılan bilgiler.

Sony, yeni Playstation 5 sürümü Pro ile konsolun gücünü daha da artırıp performans iyileştirmelerinde bulunacak.

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 Slim modelinin çıkacağının sızdırılmasının ardından bu kez de PlayStation 5 Pro sızdırıldı. Tıpkı PS4 Pro da olduğu gibi konsolun performansının artırılmasına yönelik bir sürüm olacak.

PS5 PRO HAKKINDA NELER BİLİYORUZ?

PlayStation 5 Pro ile birlikte daha yüksek FPS, hızlandırılmış izleme ve 4K'da daha istikrarlı bir performans hedeflendiği belirtiliyor. Bununla birlikte 8K oyun deneyimine de odaklanılacağı vurgulandı.

PlayStation 5 Pro ve Slim modeli hakkında resmi olarak bir duyuru yapılmasa da, konsolun Pro modelinin 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

PlayStation 5 Pro sızdırıldı! PS5 Pro'da bizleri neler bekliyor?

PLAYSTATION 5 PRO NE ZAMAN ÇIKACAK?

Insider Gaming'in haberine göre, PlayStation 5 Pro Kasım 2024'te piyasaya sürülecek. PS4 Pro modeli standart PS4'ten 3 yıl sonra çıkmıştı. Sony bu kez Pro model için biraz daha beklemeyi seçmiş durumda.

Konsolun geliştirme aşamasındaki kod adının 'Project Trinity' olduğu da ortaya çıktı.

Modelin demo ünitelerinin test edildiği ve oyun geliştiricilerine, geliştirme kitlerinin Kasım 2023'e kadar gönderileceği vurgulandı.

PS5 Pro'nun Sony'nin PlayStation 6'dan önceki son büyük donanımı olacağı öne sürüldü. PS5 Slim'in Pro'dan önce gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

PlayStation 5 Pro sızdırıldı! PS5 Pro'da bizleri neler bekliyor? ile ilgili etiketler PlayStation Sony