Plakasında "Mutluyuz" yazan arabasıyla yaklaşıp dehşet saçtı: Hırsını alamayıp tekrar geldi

İstanbul Esenyurt'ta plakasında "Mutluyuz" yazan aracın sürücüsü dehşet saçtı. Aracıyla Azerbaycan uyruklu bir kişinin yanına gelen sürücü silahıyla ateş ederek bacağından yaraladı. Hırsını alamayan sürücü tekrar gelerek ateş etmek istese de silahı tutukluk yaptı. Dehşet anları güvenlik kamerasına yanısıdı.

Edinilen bilgiye göre, Azerbaycan uyruklu bir kişi sokakta yürüdüğü sırada, plakası "Mutluyuz" yazısı ile kapatılmış bir otomobil yanına yaklaştı. Aracın içindeki kişi elindeki tabancayla, sokakta oyun oynayan çocuklara rağmen yürüyen kişiye ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan mermiler Azerbaycan uyruklu kişiyi, bacağından yaralarken, saldırgan olay yerinden otomobille ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Plakasında "Mutluyuz" yazan arabasıyla yaklaşıp dehşet saçtı: Hırsını alamayıp tekrar geldi

HIRSINI ALAMAYIP TEKRAR GELDİ

Hırsını alamayan saldırganlar sokağa tekrar aynı otomobille geldi. Bacağından yaralı olan adama tekrar aracın içinden tabancayla etmeye başlayan saldırgana, bu sefer silahı engel oldu. Yerde yuvarlanarak kaçmaya çalışan yaralı, silahın tutukluluk yapmasından faydalanarak uzaklaştı. Saldırganlar ise geldikleri otomobille kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise güvenlik kamerası ve olay yeri incelemesinin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Plakasında "Mutluyuz" yazan arabasıyla yaklaşıp dehşet saçtı: Hırsını alamayıp tekrar geldi - Resim : 2

KORKU DOLU ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşananlar ise çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülere saldırganın otomobille geldiği, tabancayla ateş ettiği, daha sonra tekrar gelip yaralıya yeniden tabancayla saldırıp, kaçtığı anlar yansıdı.

Plakasında "Mutluyuz" yazan arabasıyla yaklaşıp dehşet saçtı: Hırsını alamayıp tekrar geldi - Resim : 3

Plakasında "Mutluyuz" yazan arabasıyla yaklaşıp dehşet saçtı: Hırsını alamayıp tekrar geldi ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt silah Saldırı mutluyuz
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.