Plajda dehşet anlar kamerada: Manzaraya bakan genç kadına yıldırım çarptı! Feci şekilde can verdi...

Kolombiya'da gittiği plajda bir genç kadın, manzaraya bakarken aniden yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına yıldırımın çarptığı o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Kolombiya'nın Cartagena kentinde tatil için gittiği Boquilla Plajı'nda manzaranın, denizin ve kumun tadını çıkarmak isteyen  Venezüellalı Froilanis Maireth Rivas Roman isimli kadın yıldırım çarpması sonucu feci bir şekilde can verdi.

DEHŞET ANLARI ANBEAN KAMERADA

Güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntülerde kadının yıldırım çarpmasından sonra yere yığıldığı görülüyor. O sırada kadının yanından geçen bir polis memuru da korkudan kendisini yere attı. Bölgedeki diğer tatilcilerin sağlık durumun iyi olduğu belirtilirken Roman'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği açıklandı.

Plajda dehşet anlar kamerada: Manzaraya bakan genç kadına yıldırım çarptı! Feci şekilde can verdi...

BU TÜR OLAYLAR ÜLKEDE SIK YAŞANIYOR

Kolombiya'da yetkililer bu tür olayların çok sık yaşandığını ve yıldırım çarpmasından yaşamını yitirenlerin oranının yüzde 10 olduğunu aktardı. Resmi verilere göre yıldırım çarpması ihtimali bir milyonda bir olarak kayıtlara geçiyor.

DÜNYADA EN ÇOK YILDIRIM BU BÖLGEYE DÜŞÜYOR

Santander Teknik Üniversitesi'nde görevli bilim insanları ülkede çok sayıda dağ olmasının yıldırımlara sebebiyet verdiğini duyurdu. Bilim insanları, "Kolombiya, dünyadaki en çok yıldırımın görüldüğü bölgelerden biri. Özellikle kırsal alanda risk yüksek" dedi.

Plajda dehşet anlar kamerada: Manzaraya bakan genç kadına yıldırım çarptı! Feci şekilde can verdi... - Resim : 2

Plajda dehşet anlar kamerada: Manzaraya bakan genç kadına yıldırım çarptı! Feci şekilde can verdi... ile ilgili etiketler Kolombiya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.