'Kaytan örgütün ilk elebaşı ve öldürüldü. Şimdi Bayık, Karayılan ve Kalkan kendini iyi hissetmiyor!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, MİT ve TSK’nın Irak'ın kuzeyine gerçekleştirdiği son dönemin en uzun soluklu operasyonunda Abdullah Öcalan’ın ‘Benden sonraki isim’ dediği Ali Haydar Kaytan'ın öldürülmesini, Merkez Bankası'nın faiz kararını, Fethullah Gülen'in öldürdüğü iddiasını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' listesini ve CHP'li Jale Nur Süllü'nün FETÖ'cü Ümitcan Özorman'ı ziyaret etmesini masaya yatırdı.

"TÜRKİYE'NİN SORUNU EKONOMİDE MEVCUT SİSTEM SORUNU OLDUĞUNU SAVUNANLARDA"

Ceyhun Bozkurt, "Türkiye'nin sorunu ekonomide mevcut sistem sorunu olduğunu savunanlarda. Ekonomide belli adımlar atılmaya çalışıyor. Sanayi hamlesi yapmaya çalışıyoruz, kazançları zamanla ortaya çıkacak. Önümüzdeki dönemde gıda savaşları yaşanabilir.

"ÖRGÜTÜN 'BUNLARA DOKUNULAMAZ' DEDİĞİ ELEBAŞLARINA ARTIK DOKUNUYORUZ"

Kod adı Fuat. Örgütün elebaşından sonraki en eski üyesi. Örgütün fikir babalarından, ideolojik akıllarından biri. Örgütün 'bunlara dokunulamaz' dediği elebaşlarına artık dokunuyoruz. Terör örgütü elebaşlarının ensesindeyiz.  Bayık, Karayılan ve Kalkan kendini iyi hissetmiyor. Örgütün ilk elebaşını etkisiz hale getirdik. Kaytan gibi sürekli yer değiştiren bir hedefi yakalayıp hava harekatıyla etkisiz hale getirmek büyük başarıdır. ABD bu boyutta bir teröristi öldürse Hollywood 50 tane film çeker. Türkiye 50 filmi çekilecek düzeyde her hafta operasyon yapıyor. Kaytan'ın öldüğünü örgütteki psikolojik çöküntünün daha da derinleşmesinin önüne geçmek için saklıyorlar ve gizlice gömmek istiyorlar.

"FETÖ ELEBAŞININ ÖLÜMÜN EŞİĞİNDE OLDUĞU SONUCUNU ÇIKARIYORUM"

Dönem dönem Pensilvanya'daki şeytanın öldüğü yansırdı. Şimdiye kadarki en ciddi ve gerçek olma ihtimali en yüksek bir iddia. Henüz bir ölüm yok ama çok ciddi bir sorun var. Türkyolu'nun çektiği videodaki beden dilinden sıkıntılı şeyler yaşandığı anlaşılıyor. FETÖ elebaşının ölümün eşiğinde olduğu sonucunu çıkarıyorum. PKK için geçerli olan FETÖ için de geçerli, psikolojik travma yaşıyorlar. Gülen put gibi sadece otursa da örgütü bir arada tutuyor. Örgütün bir arada olması, gücünü koruması istihbarat örgütleri açısından önemli.

"KILIÇDAROĞLU, SERMAYE SAHİPLERİYLE HELALLEŞEREK TÜRK BURJUVAZİSİNİ ÇÖKERTMEYİ Mİ AMAÇLIYORSUN? GAYRİMÜSLÜM BURJUVAZİSİNE Mİ SELAM ÇAKIYORSN?

Kılıçdaroğlu'nun o isimleri saymasının nedeni başka fay hatlarını tetiklemek. Varlık vergisini sürekli gündeme getirmelerinin nedeni Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü kırmak için atılan bir adımdır. Sermaye sahipleriyle helalleşerek Türk burjuvazisini çökertmeyi mi amaçlıyorsun? Gayrimüslim burjuvazisine mi selam çakıyorsun?

"CHP GENEL MERKEZİ'NE FETÖ SOKULMUŞTUR. CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ FETÖ İLE İLETİŞİME GEÇMİŞTİR"

Gidip askeri okul öğrencilerine yapılan zulmü dinleyeceğine, FETÖ beslemesine destek verip kitabını paylaşıyor. CHP'ye yakışan bu çocuklara sahip çıkmaktır. CHP Genel Merkezi'ne FETÖ sokulmuştur, CHP Eskişehir Milletvekili FETÖ ile iletişime geçmiştir. Atatürk düşmanı olan bir örgütle CHP bugün iletişimdedir." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Kaytan örgütün ilk elebaşı ve öldürüldü. Şimdi Bayık, Karayılan ve Kalkan kendini iyi hissetmiyor!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Ali Haydar Kaytan mit operasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.