PKK'ya darbe üstüne darbe...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari ve Zap bölgelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari Çukurca'da yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Para Tepe, Kumru Tepe Çukur Tepe ve Hubi Tepe bölgelerinde tespit edilen teröristler top ve havan atışlarıyla ateş altına alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede, bölgede bulunan Mervan ve Mordem kod adlı iki terörist öldürüldüğü, çok sayıda teröristin ise yaralandığı belirtildi.

ZAP BÖLGESİNE HAVA HAREKATI

TSK tarafından yapılan bilgilendirmede, Hakkari kırsalı ve Kuzey İran'daki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatına 15 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Açıklamada 'Dün 05.45-07.35 saatleri arasında Hakkari kırsalına ve Kuzey Irak'taki Zap bölgesine yapılan hava harekatları sonucunda yapılan inceleme ve tespitlerde, mağarada bulunan 15 terörist etkisiz hale getirildi' ifadeleri kullanıldı.

PKK'ya darbe üstüne darbe... ile ilgili etiketler Operasyon zap
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.