Piyasa değerinin altından satışa çıktı, görenler şaştı kaldı! İşte Halkbank İzmir icralık gayrimenkul ilanları

İcradan satılık konut arayan vatandaşlar için Halkbank, birbirinden uygun seçenekler sunduğu üç yeni ilan yayınladı. Halkbank’ın ilanları İzmir’de yer alan gayrimenkullerden oluştu.

Son zamanlarda vatandaşların daha çok ilgi gösterdiği bankalardan satışa çıkan icralık ilanlar, elbette Katma Değer Vergisi’nden (KDV) muaf tutulması nedeniyle daha uygun seçenekler sunduğu için vatandaşların gündeminde. Sadece bu da değil; bankaların internet alacağıyla satışa çıkardığı bu ilanlar, ulaşılabilir olmasıyla da gördüğü ilgiyi artırdı. Şimdilerde yeni ilanlar satışa koymasıyla dikkat çeken Halkbank ise, İzmir’den üç yeni gayrimenkul satacağını duyurdu.

İhale başlangıç bedellerinden başlayan teklifler ile satın alınabilecek olan Halkbank icralık gayrimenkulleri, bankanın kendi sitesinin ‘Gayrimenkuller’ sekmesinden satışa çıktı. Bu kapsamda pek çok vatandaşın dikkatini çeken ilanlar yayınlayan Halkbank, özellikle piyasa değerinin altında satışa koyduğu İzmir gayrimenkulleri ile dikkat çekti. Halkbank’ın ilanları arasında iki işyeri yer alırken; bir de konut yer aldı.

HALKBANK, İZMİR’DEN KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Bir kamu bankası olması nedeniyle yoğun kredi çekilen bir banka olan Halkbank’ta icralık konut ya da diğer gayrimenkul sayısı da çok daha fazla. Bu kapsamda sık sık güncellemeler gerçekleştiren Halkbank, şubat ayı itibariyle İzmir’den satışta olan ilanlarının sayısını 3’e çıkardı. Bu ilanlardan birinin ise konut ilanı olduğu fark edildi.

İzmir’den yeni bir konut satışa çıkarmış olan Halkbank, genişliği 229 metrekare olan lüks bir konut için ihale sürecini başlattı. Konutun Çeşme’de bulunduğunu bildiren Halkbank, emsallerine oranla daha düşük bir fiyat istediği bu konutu 21 milyon TL’den satışa açtı.

HALKBANK, İZMİR’DEN İKİ İŞYERİ SATIŞA KOYDU

Piyasa değerinin altından satışa çıktı, görenler şaştı kaldı! İşte Halkbank İzmir icralık gayrimenkul ilanları

Halkbank’ın İzmir’den satışa çıkardığı tek gayrimenkul lüks bir konut olmadı. Aynı zamanda iki yeni işyeri de satışa çıkaran Halkbank, bu işyerlerinin ilkini Torbalı ilçesinden satışa çıkardı. Genişliği 349 metrekare olan bu işyeri için emsallerinin altında bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Halkbank, bu bedeli 3 milyon 840 bin TL olarak açıkladı.

Halkbank’ın satışa koyduğu bir başka işyeri ise İzmir ilinin Karabağlar ilçesinden satışa çıktı. Oldukça merkezi bir lokasyonda yer alan bu işyerinin genişliği ise 185 metrekare olarak Halkbank tarafından bildirildi. Öte yandan işyerinin ihale başlangıç bedeli 900 bin TL.

Piyasa değerinin altından satışa çıktı, görenler şaştı kaldı! İşte Halkbank İzmir icralık gayrimenkul ilanları ile ilgili etiketler Halkbank İzmir gayrimenkul
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.