Pınar Gültekin katili evli 1 çocuk babası Cemal Metin Avcı iddiası!

27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katil zanlısı evli 1 çocuk babası Cemal Metin Avcı çıktığı iddia edildi. Zanlı daha önce polisteki ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini itiraf etmişti.

27 yaşındaki üniversite öğrencisi olan Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı çıktığı iddia edildi. Katil zanlısının ayrıca evli ve 1 kız çocuğu babası olduğu kaydedildi. Cemal Metin Avcı bu cinayeti işlediği ve suçunun itiraf ettiği iddia edildi.

Pınar Gültekin’i vahşice öldürdüğü iddia edilen Cemal Metin Avcı hakkında korkunç gerçekler bir bir ortaya çıktı. Zanlının evli ve kız çocuğu babası olduğu ve Pınar’ın cesedini varile koyup ormanlık alana götürdüğünü itiraf etti. Kan donduran son dakika detaylarının ardından yeni gelişmeler de yaşanmaya devam etti.

Cani eski sevgilinin Pınar'ı bağ evine götürüp boğduğu ortaya çıktı. Cemal Metin Avcı'nın Muğla'da bir mekan işlettiği de ifade edildi. Güvenlik kameraları ve telefon kayıtlarından ulaşılan zanlı C.M.A, öldürdüğü üniversite öğrencisi Pınar'la ilişkisi olduğunu, olay günü tartıştıklarını ve tartışma sonrasında sevgilisini döverek vahşice öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, öldürdüğü sevgislini kendisine ait evi depo kısmında yaktığını ve cesedi bir varile yerleştirdikten sonra Menteşe ilçesinde ormanlık alana bıraktığını anlattı.

Pınar Gültekin katili evli 1 çocuk babası Cemal Metin Avcı iddiası! ile ilgili etiketler pınar gültekin Cemal Metin Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.