Pınar Gültekin bulundu mu son dakika

Yaşanan son dakika gelişmesinde Muğla'da kaybolan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in bulunduğu cansız bedenine ulaşıldı. Pınar Gültekin'in ölüm nedeni henüz belli olmadı.

Muğla’nın Ula ilçesinde yaklaşık 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cesedi ölü bulundu. Gültekin’in cesedinin Menteşe’deki ormanlık bir alanda bulunduğu kaydedildi.

Arama çalışmalarına başlanılan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in Muğla'nın Menteşe ilçesinde cansız bedenine ulaşıldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz tarihinde yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Ailesi İstanbul'da yaşayan Pınar'a, ablası Sibel Gültekin telefonla bir an paniğe kapıldı.

Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin, Muğla'ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'na kayıp ihbarında bulundu. Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Pınar Gültekin'in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurdukları özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir kadın cesedi olduğu ihbarı geldi. Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cansız bedenin 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'e ait olduğu tespit edildi.

Boğularak öldürüldüğü üzerinde durulan Gültekin'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gültekin'in en son görüldüğü kişiyi gözaltına alan ekipler, sorgulamak üzere karakola götürdü.

Pınar Gültekin bulundu mu son dakika ile ilgili etiketler pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.