Peteklerin havası ne zaman, nasıl alınır? Suyu nasıl değiştirilir?

Peteklerin havası nasıl alınır? Peteklerin suyu nasıl değiştirilir sorularının yanıtı haberimizde. Kış mevsiminin kendini iyiden iyitye hissettirdiği şu günlerde petekleri yakmak isteyenler önce havasını almanın yollarını araştırıyor. İşte detaylar..

Peteklerin havası nasıl alınır? Kalorifer peteğinin suyu nasıl değiştirilir sorularının yanıtı haberimizde.

PETEKLERİN HAVASI NASIL ALINIR?

Üst sol kenarı sıcakken sağ kenarı soğuksa veya tam tersi bir durum söz konusuysa o petekte hava var demektir. Peteğin altında soğukluk varsa bu duurm havayla ilgili olmayabilir. Peteklerin havası, kombi çalışıyor konumdayken alınmalıdır.

Peteklerin havası alınmazsa ne olur?

Petek havası alınmazsa ne olur? -Petek havası alınmadığı zamanlarda peteklerin içerisinde su her bölgeye yayılamaz ve peteğin bazı bölgelerinde ısınma sorunu meydana gelir.

PETEKLERİN SUYU NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Öncelikle radyatörün vanalarını sıkıca kapatıyoruz. Kapattıktan sonra radyatörün üzerindeki purjörü tornavida ile gevşeterek içerdeki basıncın çıkmasını sağlıyoruz. Bu işlemden sonra purjör açık iken vanalardan bir tanesini gevşeterek radyatör içindeki suyu kovaya boşaltıyoruz.

 

Peteklerin havası ne zaman, nasıl alınır? Suyu nasıl değiştirilir? ile ilgili etiketler sağlık petek kalorifer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.