Pepe Galatasaray'a karşı oynayacak mı?

Pepe Galatasaray'a karşı oynayacak mı? Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Pepe, taraftarlarca merakla araştırılmakta. Peki, Pepe Galatasaray'a karşı oynayacak mı? Merak edilen soruların cevapları haberimizde.

Pepe Galatasaray'a karşı forma giyecek mi, sorusu taraftarlardan tarafından merakla araştırılmakta. Peki, Pepe Galatasaray'a karşı oynayacak mı? Merak edilen soruların cevapları haberimizde.

Pepe Galatasaray'a karşı oynayacak mı?

PEPE OYNAYACAK MI?

1 maç ceza alan Pepe Galatasaray maçında forma giyebilecek.

 

PEPE KİMDİR?

26 Şubat 1983 senesinde dünyaya gelen Pepe aslen Brezilyalıdır. Brezilya'da doğmasına rağmen Portekiz vatandaşı olan Pepe, Maritimo takımında yıldızını parlatmış ve ardından Porto'ya transfer olmuştur. 1.87 boyundaki Pepe defans mevkinde oynamaktadır.

Porto'da 64 maçta forma giyen Pepe, 6 gol kaydetmiştir. Porto'daki performansının beğenilmesiyle İspanyol devi Real Madrid'e 30 milyon Euro karşılığında transfer olan Pepe, toplam 10 sezonda 229 maça çıktı ve 13 gol attı.

Aslen Brezilyalı olan Pepe, Brezilya'nın hiçbir alt yaş takımın forma giymedei ve 2006'da dönemin Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'nın çağrısına rağmen Portekiz Milli Takımı'nı seçti. Aynı zamanda Portekiz Milli Takımı formasını giyen Pepe, milli takım formasıyla 85 maçta görev yaptı ve 4 gole imzasını attı.

Pepe Galatasaray'a karşı oynayacak mı? - Resim : 3

Pepe'den Fernandao'ya: "Otur yerine yedek!"

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı kupa derbisinde, siyah beyazlı futbolcu Pepe kırmızı kartla oyun dışında kalmış, oyundan çıkarken, Fernandao ile sözlü tartışma yaşamıştı. İkili arasında diyalog ortaya çıktı.

Maçın 30. dakikasında kırmızı kart gören Pepe, oyundan çıkarken tribünleri alkışlayarak soyunma odasına yöneldi. Bu sırada Fernandao yedek kulübesinden kalkarak Pepe'ye sert bir tepki gösterdi.

Portekizli oyuncu tribünleri alkışlarken, Fenerbahçeli Fernandao'dan, "Şov yapma!" tepkisi geldi. Pepe de iddialara göre, "Otur oturduğun yerde yedek!" karşılığını verdi. Fernandao daha sonra Beşiktaş'ın tercümanı ile kapıştı.

BEŞİKTAŞ JK

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılında İstanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan kulüp, 26 Ocak 1911 tarihinde Beyoğlu Mutasarrıfı Muhittin Bey'in teşvikiyle Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü, adıyla tescil edilen ilk Türk spor kulübü oldu. Daha çok futbol şubesiyle tanınan kulüp, Türkiye'de futbolun profesyonelleşmesinden sonra şampiyon olma başarısı gösteren 5 kulüpten birisidir. Kulübün genel başkanı Fikret Orman'dır.

Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkek ve kadınlarda), basketbol (erkek ve kadınlarda), voleybol (erkekler ve kadınlarda) ve hentbol dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boks, briç, güreş, jimnastik, kürek, masa tenisi, satranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Beşiktaş Futbol Takımı, şampiyon olan 5 takımdan birisidir. Ayrıca, futbol takımı armasında yıldız olanb 4 Türk takımından biridir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdan biridir.

Beşiktaş, kurulduğu 1933 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nde toplam 2 defa şampiyon olmuştur. Bunun dışında 1'er kez 2. Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan takım, 2011-12 sezonunda EuroChallenge'ı kazanarak tarihinde ilk kez bir Avrupa şampiyonluğu elde etmiştir. Beşiktaş (kadın basketbol takımı), Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni toplamda 3 defa müzesine götürürken, 1 kez de Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mutlu sona ulaşmıştır. 2003 yılında kurulan Beşiktaş (tekerlekli sandalye basketbol takımı) ise 2 kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i kazanma başarısı gösterirken, 1 kez Andre Vergauwen Kupası ve 1 kez de Willi Brinkmann Kupası'nda şampiyonluk elde etmiştir. Faaliyetlerine 1961 yılında başlayan Beşiktaş (kadın voleybol takımı), 1'er kez Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Federasyon Kupası'nda şampiyon olmuştur. Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda ise toplam 3 kez şampiyon olmuştur. 2013-14 sezonunda CEV Challenge Kupası'nda final oynama başarısı göstermiştir. 1986 yılında kurulan Beşiktaş (erkek voleybol takımı) ise İstanbul Erkekler Voleybol Ligi ve Federasyon Kupası'nda 1'er kez şampiyon olmuştur. 1986 yılında kurulan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, 10 kez ile Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'ni en çok kazanan takımdır. Bunun dışında 9 kez Türkiye Kupası ve 10 kez de Süper Kupa'da şampiyon olmuştur.

Pepe Galatasaray'a karşı oynayacak mı? ile ilgili etiketler Galatasaray pepe forma oynayacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.