Pentagon nedir? Pentagon nerede bulunur? UFO videosu yeni mİ? UFO görüntüleri yayınlandı mı?

Pentagon nedir? Pentagon, geçmiş yıllarda ABD Donanmasına ait pilotların görev sırasında karşılaştıklarında kayda aldıkları, tanımlanamayan uçan nesneler ile alakalı görüntüleri resmen yayınladı. Birçok kişi sosyal medyada da gündem olan Pentagon'un ne demek olduğunu ve nerede olduğunu merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Pentagon nedir? Pentagon nerede bulunur? Pentagon nerede? UFO videosu yeni mi? Detaylar haberimizde...

Pentagon nedir? ABD Savunma Bakanlığı bilinen adıyla Pentagon, ABD Donanmasına ait pilotların görev sırasında karşılaştıkları sırada kayda aldıkları, uçan nesneler ike alakalı görüntüleri yayınladı. Birçok kişi Twitter'da da gündem olan Pentagon'un kelime anlamını ve UFO videolarının yeni olup olmadığını merakla arama motorlarından araştırmaya başladı.  Peki, Pentagon nedir? Pentagon nerede bulunur? Pentagon nerede? UFO videosu yeni mi?Detaylar haberimizde...

Pentagon nedir Pentagon nerede

PENTAGON NEDİR?

Pentagon, ABD'nin Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı'nın genel adıdır.

Arlington County Virjinya, Washington sınırında bulunmaktadır. ABD'deki askeri işlerle ilgili tüm resmi kurumlar, Pentagon kapsamında ele alınır. Adını Washington'da üstlendiği binanın biçiminden alır. 1941 ile 1943 yılları arasında inşa edilen ve iç içe geçen beş tane beşgenden (pentagon,yunanca'da beşgen demektir) oluşan bina 600,000 m² toplam alan ve 340,000 m² kullanım alanıyla dünyanın en büyük resmi daire binalarından biridir.

PENTAGON UFO GÖRÜNTÜLERİ GERÇEK Mİ?

ABD Savunma Bakanlığı ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un UFO Videosu Yeni Mi? ABD Savunma Bakanlığı bilinen adıyla Pentagon UFO görüntüsü olduğunu iddia ettiği bir video yayınlandı. ABD'de ufo görüntüleri sürekli gündeme geliyor ve ne oldukları tartışılıyor. Pentagon ise ilk kez ufo diyerek videoyu paylaştı. ABD Savunma Bakanlığı Penatagon tarafından yayınlanan UFO görüntülerindeki araçlar oldukça hızlı hareket ediyor ve bir kanat veya benzeri bir ekipman dikkat çekmiyor.

Pentagon çok ilginç videolar yayınladı. UFO diye tanımlanan bu görüntülerde, çok hızlı hareket eden ve ne olduğu tanımlanamayan uçan araçlar var. Görüntüleri sürpriz bir şekilde yayınlayan ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, videoda gözüken uçan araçların ne olduğuna dair bir bilgileri olmadığını belirtti. UFO diye adlandırılan bu cisimlerin gözüktüğü video haberimizde yer alıyor. Penatgon'un UFO diyerek yeni yayınladığı bu görüntüler aslında 2017'de ünlü ABD gazetesi New York Times gtarafından yayınlanmış. ABD'de oldukça gündem oluşturan bu görüntüler 2019'da ABD Donanması tarafından da resmen doğrulanmış. Yani bu UFO görüntülerinin gerçek olduğu yetkililerce doğrulanmış.

Pentagon'un gizemli U.F.O programının başındaki isim olan eski istihbarat ajanı Luis Elisondo, CNN'e yaptığı açıklamalarda,"Yalnız olmadığımızı ortaya koyan inandırıcı kanıtlar olduğuna inanıyorum. Bu gördüğümüz hava araçları, şu anda ABD'nin veya herhangi bir diğer ülkenin envanterinde bulunmayan yeteneklere sahip." sözlerini kullandı. Görüntülerden birinin 2004 diğerinin ise 2015 yılında çekildiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pentagon yetkilisi UFO videolarının yayınlanmasındaki gayeninkamuoyunda oluşacak yanlış bir algının önüne geçmek olduğunu vurguladı.

Pentagon nedir? Pentagon nerede bulunur? UFO videosu yeni mİ? UFO görüntüleri yayınlandı mı? ile ilgili etiketler ABD Pentagon Uzaylı video UFO 2020 video gerçek mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.