Pençe Kilit Operasyonu'ndan ilk görüntüler! Bordo bereliler Metina, Zap ve Avaşin-Basyan'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta başlattığı Pençe Kilit Operasyonu'nu resmen duyurmuştu. Milli Savunma Bakanlığı, operasyondan ilk görüntüleri yayınlayarak, "Bordo Berelilerimiz ve Komandolarımız Metina, Zap ve Avaşin-Basyan’da" açıklamasını yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'ta 'Pençe Kilit Operasyonu' başlattı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonu ile ilgili olarak “Şu ana kadar operasyonumuz planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor. Birinci safhada belirlenen hedefler ele geçirildi.” açıklamasını yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı, operasyonlardan görüntüleri yayınlayarak, "Bordo Berelilerimiz ve Komandolarımız Metina, Zap ve Avaşin-Basyan’da" notunu düştü.

BÖLGE KONTROL ALTINDA

Komando ve bordo berelilerin öne çıktığı Pençe Kilit operasyonda belirlenen ilk hedefler vuruldu ve bölge kontrol altına alındı.

Sahadan gelen haberlere göre; terör örgütünün üst kadrosunda gafil avlanmış olmanın büyük şoku yaşanıyor.

 

 

 

Pençe Kilit Operasyonu'ndan ilk görüntüler! Bordo bereliler Metina, Zap ve Avaşin-Basyan'da ile ilgili etiketler TSK Milli Savunma Bakanlığı pençe kilit operasyonu ilk görüntüler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.