Pençe Kilit operasyonu CHP ile HDP'nin arasını bozdu! HDP Sözcüsü'nden Kılıçdaroğlu'na tepki

Türk Silahlı Kuvvetleri, dün Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terör unsurlarına yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlatmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Allah bu mübarek ayda, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin" paylaşımıyla askerimize destek verdi. Ancak bu açıklama HDP'yi rahatsız etti. HDP Sözcüsü Ebru Günay, Kılıçdaroğlu'na Twitter'dan tepki gösterdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, dün akşam Irak'ın kuzeyine Pençe Kilit Operasyonu başlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pençe- Kilit Operasyonu'na ilişkin sosyal medyadan paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, Twitter'da, "Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kilit Operasyonu'nda, dualarımız kahraman ordumuzla birlikte. Allah bu mübarek ayda, Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin" ifadelerini kullandı.

 

 

HDP SÖZCÜSÜNDEN TEPKİ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımı Millet İttifakı ortağı Halkların Demokratik Partisi'ni (HDP) rahatsız etti.

HDP Sözcüsü Ebru Günay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yanıt olarak, "Erdoğan Kürt düşmanlığı üzerinden tüm muhalefeti hizaya getirmek istiyor. Bu savaş ile tüm yaptıklarına meşruiyet sağlamaya çalışıyor. Muhalefet liderinin verdiği tepkiye bakar mısınız? Sizin Kürt sorununa çözümünüz bu mu?" açıklamasını yaptı.

Pençe Kilit operasyonu CHP ile HDP'nin arasını bozdu! HDP Sözcüsü'nden Kılıçdaroğlu'na tepki

 

Pençe Kilit operasyonu CHP ile HDP'nin arasını bozdu! HDP Sözcüsü'nden Kılıçdaroğlu'na tepki ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP HDP Ebru Günay pençe kilit operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.