Pek Yakında filminin konusu nedir? Pek Yakında filminin oyuncuları kimlerdir?

15 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Pek Yakında filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın komedi türündeki filmi Pek Yakında konusu nedir, Pek Yakında oyuncuları kimlerdir detaylı bilgiler haberimizde.

15 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Pek Yakında adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Pek Yakında adlı komedi filmi 2014 yılında vizyona girmiştirerek büyük bir başarı elde etmiştir.

Pek Yakında adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Pek Yakında filminin konusu nedir, Pek Yakında oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Pek Yakında filminin konusu ne?

Korsan DVD'cilikten para kazanan Zafer, hayatı da en kolayından yakaladığını zannetmektedir. Karısı Arzu'nun ayrılık isteği ile zor günleri başlamıştır. Kocasının yasal olmayan serüvenlerinden sıkılmış olan Arzu boşanma kararı almıştır. Evlendikten sonra dizi oyunculuğu kariyerini noktalayan Arzu için Zafer, yıllar önce figüranlıkla noktalanan sinema kariyerine yapımcı olarak geri dönmeye karar verir. Zafer dağılmak üzere olan ailesinin bir arada kalmasını istemektedir.

Zefer, "Şahikalar - Kötülüğün Sonu" adındaki filmin yapımcılığını gizliden gizliye yürütürek hem kanunsuz işleri bıraktığını ispatlamak isteyecektir. Ayrıca evlilikleri uğruna vazgeçtiği hayallerini Arzu'ya geri vermek için elinden geleni yapacaktır.

Pek Yakında filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Cem Yılmaz

Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Özgüven, Özkan Uğur, Zafer Algöz,Tülin Özen

Tür: Komedi- Dram

Yapım Yılı:  2 Ekim 2014 / 130dk

Pek Yakında filminin konusu nedir? Pek Yakında filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz pek yakında filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.