Pegasus'tan yurt dışı biletlerine indirim! Yüzde 40 daha avantajlı! Son tarih 11 Aralık!

Aralık ayının son kampanyasını duyuran Pegasus, yurt dışı uçuşlarına indirim tanımlanacağını ifade etti. İşte Pegasus’un yeni indirim kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Enflasyon artışından, yükselen mazot fiyatlarından ve daha pek çok olumsuz faktörden etkilenerek fahiş rakamlara ulaşan uçak biletleri, 2022 yılı içerisinde birçok vatandaşın tatil planlarını ertelemelerine sebep oldu. Geçerli bir sebepten ötürü seyahat planlarını erteleyemeyen binlerce vatandaş, yüksek uçak bileti fiyatlarının altında ezilerek yüklü bir borcun altına girmek durumunda kaldı.

Uçak biletlerine yansıyan yüksek oranlı zamlar sebebi ile senelik tatillerini dahi istedikleri doğrultuda planlayamayan vatandaşlar, 2023 yılı tatillerini erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanarak planlayabilmek adına şimdiden harekete geçti. Bu noktada devreye giren Pegasus, yarına kadar geçerli olan bilet kampanyasını duyurdu. Firma, 2023 yılında gerçekleştirilecek olan yurt dışı uçuşlarından avantaj elde etmek isteyen tüketiciler için yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

PEGASUS YURT DIŞI UÇAK BİLETİ KAMPANYASI ARALIK 2022

Pegasus'tan yurt dışı biletlerine indirim! Yüzde 40 daha avantajlı! Son tarih 11 Aralık!

Sene başından bu yana oluşan olumsuz ekonomik faktörler, uçak biletlerinin fiyatlarını da etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatleri için yüksek uçak bileti fiyatları talep edilen tüketicilerin birçoğu programlarını değiştirmek durumunda kaldı. Bu kapsamda hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin tatil planlarından vazgeçmelerini istemeyen Pegasus, birçok uçuş için bilet indirimine gitti. Son olarak iki günlük bir indirim kampanyası daha düzenleyen firma, ayrıntıları paylaştı.

9 Aralık tarihinde yurt dışı uçuşları için bilet indirimi tanımlanacağını duyuran Pegasus, 11 Aralık tarihinde sona erecek kampanyanın detaylarını paylaştı. Firma 11 Aralık saat 23:59’a kadar satın alınan biletler ile 17 Ocak- 19 Mart 2023 tarihleri arasında yüzde 40 indirimli olarak uçuş yapılabileceğini ifade etti.

PEGASUS YURT DIŞI UÇAK BİLETİ KAMPANYASI AYRINTILARI

İndirimli bilet kampanyasından yararlanabilmek için biletlerin Pegasus Mobil uygulaması veya firmanın resmi internet sitesi üzerinden alınması gerektiğini ifade eden Pegasus, Kıbrıs uçuşları için indirim hakkının tanımlanmayacağını belirtti. Bu kapsamda tüketicilere seslenen firma, yarının indirimli kampanya için son gün olduğunu vurguladı.

Pegasus'tan yurt dışı biletlerine indirim! Yüzde 40 daha avantajlı! Son tarih 11 Aralık! ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları Kampanya indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.