Pazar Günü Noterler açık mı? 10-11 Temmuz Nöbetçi Noterler listesi!

Noterde işlem yapmak isteyen binlerce vatandaşın işleri hafta sonuna sarkabiliyor. Cumartesi ve Pazar noterlerin açık olup olmadığı ise her hafta yayınlanan nöbetçi noterler listesi ile belirleniyor. İşte 10-11 Nöbetçi noterler listesi

Hafta sonu açık olan noterler, her hafta belirlenen nöbetçi noterler listesi ile belirleniyor. Hafta içi hizmet veren noterler, hafta sonu tatil yapıyor. Ancak işlemlerinizi 10-11 Temmuz nöbetçi noterler vasıtasıyla yapabiliyorsunuz.

10-11 TEMMUZ NÖBETÇİ NOTERLER BELLİ Mİ?

Özellikle yaz mevsimi ile artış gösteren araç ve ev satışları, tapu devir ve noterleri ihtiyaç haline getiriyor. Alım ve satım işlemlerinin hafta sonuna sarktığı da oluyor. Bu durumda Cumartesi-Pazar açık noter arayışı başlıyor.

Henüz bir açıklama yapılmazken önümüzdeki günlerde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ya da Türkiye Noterler Birliği'nin web sayfasından uygulamaya dair resmi açıklama yapılması bekleniyor. Ancak resmi açıklama yapılana kadar noterler haftasonu günlerde çalışmayacaklar.

NÖBETÇİ NOTERLER AÇIK MI?

Nöbetçi noter uygulamasına pandemi kapsamında ara verilmişti. Çok uzun zamandır kapalı olan nöbetçi noter uygulamasının normalleşme süreci ile birlikte yeniden başlaması bekleniyor.

 

Pazar Günü Noterler açık mı? 10-11 Temmuz Nöbetçi Noterler listesi! ile ilgili etiketler Noter nöbetçi noter pazar günleri noterler açık mı cumartesi pazar noter açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.