Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Başak Daşman kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Başak Daşman kimdir? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Payitaht Abdülhamid"in yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlayacak. Dizi kadrosuna ise yeni isimlerin katılacağı öğrenildi. Bu oyunculardan biri olan Başak Daşman'ın hayatı dizi hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosu Payitaht Abdülhamid severleri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Başak Daşman kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Başak Daşman kimdir? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Payitaht Abdülhamid"in yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlıyor. "Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna ise 5 yeni ismin katılacağı öğrenildi. Bu oyunculardan biri olan Başak Daşman'ın hayatı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna katılan Başak Daşman'ın kişisel bilgileri yurttaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Başak Daşman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Detaylar haberimizde...

Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Başak Daşman kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Sürükleyici konusuyla dikkat çeken Es Film imzalı dönem dizisinin kadrosuna peş peşe birbirinden güçlü oyuncular katıldı.

Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine ilk olarak geçen günlerde ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil katılmıştı.

5 FLAŞ TRANSFER!

Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna son olarak Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Erdem Ergüney ve Alay Cihan katıldı.

Eylül sonunda yayınlanması planlanan dizide Güven Kıraç "Vambery"yi, Gürkan Uygun "Halil Halid"i, Başak Daşman "Şivenaz Hatun"u, Erdem Ergüney "İzzet Holo Paşa"yı, Alay Cihan ise "Trabzonlu Ali Paşa"yı oynayacak.

BAŞAK DAŞMAN KİMDİR?
Başak Daşman 37 yaşında olan İstanbullu oyuncudur.1981 senesinde hayata gelmiş olduğu il olan İstanbul’da oyunculuk yapmaya başlamıştır.Lise yaşındayken babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamış ve kendisinden yaşları küçük olan kardeşlerinle beraber zor zamanlar geçirmiştir.Gencecik yaştayken babasını kaybetmek onun için çok üzücüdür.Boyu 1.65’dir.Gözleri çok güzel bir yeşil olan oyuncu baba tarafından Arnavut anne tarafından ise Selanik Göçmenidir.

Üniversiteyi Mimar Sinan Üniversitesi’nin Sanat Tarihi bölümünde okumuş olan oyuncu aynı dönemlerde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazılmıştır.Çeşitli sinema projeleri ve dizilerle beraber özellikle Avrupa Yakası dizisinde başarılı bir rol çıkarmıştır.

 2010 tarihinde evlenmiş ama 1 senenin ardından evliliği bitmiştir.
Hayvanları aşırı şekilde çok seven oyuncu şuan bir kedi beslemektedir.Önceden ise bir çok insanın korkmuş olduğu bir canlı olan kertenkele beslemiştir.Kedisinin ismi Kasettir.Pilates yapmayı seven oyuncu bunda kız kardeşinin payına dikkat çekiyor çünkü kardeşi Spor akademesinden mezun olmuş bir pilates hocasıdır.

Başak Daşman Oynadığı Diziler ve Filmler
1999 – Kıvılcım
2000 – Üzgünüm Leyla
2001 – Yılan Hikayesi
2001 – Bana Şans Dile
2001 – Benimle Evlenir misin?
2002 – Asmalı Konak
2004 – Avrupa Yakası
2005 – Ahududu
2005 – Yanık Koza
2006 – Doktorlar
2007 – Parmaklıklar Ardinda
2008 – iş Arıyoruz
2009 – Bahar Dalları
2010 – Son İstasyon
2011 – Gün Akşam Oldu
2012 – Son
2013 – İntikam
2014 – Çiçek
2015 – Kara Ekmek
2015 – Son Takla
2015 – Tehlikeyle Flört
2015 – Yav He He
2016 – Oflu Hoca’nın Şifresi 2

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD

Payitaht: Abdülhamid, yapımını Filinta dizisinin yapımcısı ES Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini Uğur Uzunok'un yaptığı tarihi-kurgu türünde dizidir. TRT 1'de yayımlanan dizi, 34. Osmanlı padişahı II. Abdülhamid'in saltanatının son 13 yılında (1896-1909) geçmektedir.

Konusu
Tarih 1896. Sultan Abdülhamid'in saltanatının 20. yılıdır. Abdülhamid, içeride başta Jön Türkler olmak üzere çeşitli muhaliflerle, dışarıda ise başta İngiltere olmak üzere Avrupalı devletler ile mücadele etmektedir. Diğer yandan devletinin bir arada olmasını ve parçalanmasını önlemek için büyük çaba göstermekte, Filistin ve kutsal toprakları korumak için dış güçlere karşı mücadele vermektedir.

Payitaht Abdülhamid'in yeni oyuncusu Başak Daşman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler TRT 1 Payitaht Abdülhamid başak daşman
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.