Paycell nedir? Nereden indirilir?

Paycell nedir? Nereden indirilir? İlk 50.000 lira para ödülüyle yarışmacıların karşısına çıkacak olan Hadi yarışmasının ipucu sorusu, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Hadi bu kez bir farklılık yaparak ipucu vermedi ama joker kodunu paylaştı. Peki bu akşam yayınlanacak hadi sorusunun Joker kodu nasıl kullanılır?Tüm ayrıntılar haberimizde...

Paycell nedir? Bu akşam, şu ana kadar ki en büyük para ödülüyle yarışmacıların karşısına çıkacak olan Hadi yarışmasının ipucu sorusu internette en çok aranan konular arasına girdi. Hadi ipucu sorusununu cevabını vermedi  fakat joker kodu yayınlandı. Peki bu akşam yayınlanacak hadi'nin paycell'deki sorusunun joker kodu nasıl kullanılır? Joker kodu ne demek?Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Paycell nedir? Nereden indirilir?

PAYCELL NEDİR?

Paycell, tüm müşterilerine bir telefon numarasıyla anında farklı ödeme yöntemleri sunan Türkiye’nin en kapsayıcı ödeme platformudur.
Paycell’e, dilediğin bankanın kredi kartını kaydederek veya Paycell Kart alarak, anlaşmalı noktalarda kart bilgilerini işyerleri ile paylaşmadan tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsin.
Üstelik Turkcell müşterisiysen herhangi bir kart eklemeden anlaşmalı noktalarda Turkcell faturan ve/veya TL bakiyen ile de ödeme yapman mümkün. Ayrıca, Paycell ile cebindeki nakdi, Turkcell mağazalarından Paycell Dijital Para’ya çevirebilirsin. İster Turkcell mağazalarından, ister Turkcell Çağrı Merkezi’nden, istersen de Paycell Uygulaması’ndan faturalarını ödeyebilirsin.

NASIL İNDİRİLİR?

Paycell Uygulaması’nı, App store ve Google Play Store’dan indirip hemen kullanmaya başlayabilirsin. Operatör bağımsız herkes Paycell Uygulaması’nı kullanılabilir. Uygulamaya kayıt işlemlerini tamamlandıktan sonra ödeme yöntemini eklemen yeterli. Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde Paycell ile ödeme yapabilirsin.

Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinde kullanılmaktadır.

Anlaşmalı işyerlerinde ödeme yöntemi olarak tüm bankalara ait kredi kartlarını, Paycell Kart’ını ve Paycell Dijital Para’nı kullanabilirsin. Hattı mobil ödemeye açık olan tüm Turkcell kullanıcılarına, mobil ödeme de bir ödeme aracı olarak görüntülenir.

 HADİ

Hadi Bilgi Yarışması büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmada her yarışma için yeni bir ipucu yayınlanıyor. 30 Eylül'deki yarışma ile ilgili yarışmanın resmi Instagram hesabı üzerinden, "50.000 TL büyük ödüllü Hadi 30 Eylül Pazar günü 20.30'da! Büyük ipucu Paycell'de, kampanyalar sayfasında. Uygulamayı indir, fırsatlar alanındaki kampanyalara git. Yarışmada avantajlı ol" açıklaması yapıldı.

HADİ 30 EYLÜL İPUCU

 Hadi Bilgi Yarışmasında 30 Eylül ipucu Paycell üzerinden yayınlanıyor. Yarışmanın Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:

50.000 TL büyük ödüllü Hadi 30 Eylül Pazar günü 20.30'da! Büyük ipucu Paycell'de, kampanyalar sayfasında. Uygulamayı indir, fırsatlar alanındaki kampanyalara git. Yarışmada avantajlı ol.

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; "cepteki televizyon" teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.

.

Paycell nedir? Nereden indirilir? ile ilgili etiketler 30 eylül hadi ipucu paycell joker kodu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.