Paşinyan soydaşlarına güvenmedi: Ailesini Azerbaycan askeri eşliğinde Erivan’dan kaçırdı!

Azerbaycan’ın Karabağ’daki lokal antiterör denetimi sonrası Ermenistan karışmıştı.Yaşananlardan Paşinyan'ı sorumlu tutan göstericiler, parlamento binasına yürümüş ve güvenlik güçleri ile çatışmıştı. Ermenilerin ailesine zarar vermesinden çekinen Paşinyan’ın, ailesini Azerbaycan askeri güvenliğinde Erivan’dan kaçırdığı ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan,Karabağ’da bulunan teröristleri ve silahlarını bir günde etkisiz hale getirdi.


PAŞİNYAN ERİVAN’DA PROTESTO EDİLDİ!

Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı, ”Lokal antiterör denetimi” ateşkes anlaşmasının sağlanmasıyla sona erdi. Ancak Ermeni güçlerinin silah bırakmasına tepki gösteren kalabalık bir grup, Erivan'ı yangın yerine çevirdi. Meydana gelen gelişmelerden ve sonrasında yaşananlardan, Başbakan Paşinyan'ı sorumlu tutan göstericiler parlamento binasına doğru yürüyüşe geçti. Paşinyan’ı protesto eden ermeni göstericilerle,yürüyüşe engel olmak isteyen güvenlik güçleri arasında çatışmalar yaşandı.

Paşinyan soydaşlarına güvenmedi: Ailesini Azerbaycan askeri eşliğinde Erivan’dan kaçırdı!


ERMENİSTAN BAŞBAKANI AİLESİNİ ERİVAN’DAN KAÇIRDI!


Silah bırakarak Azerbaycan’ın tüm şartlarını kabul eden Ermenistan’ın Başbakanı Nikol Paşinyan’ın,ailesini Erivan’an kaçırdığı ortaya çıktı. Göstericilerin ailesine zarar vermesinden korkan Paşinyan’ın, güvenlik nedeni ile Sevan kentindeki yazlık evine yerleştiği ve güvenliklerini güçlendirildiği öğrenildi. Paşinyan’ın Azerbaycan’ın eski toprakları olan Göyce Gölü kenarında ki evine ailesini kaçırırken,Azerbaycan askerinin havadan ve yerden güvenlik sağladığı ifade edildi.

“SOYDAŞLARINA GÜVENMEDİ TÜRKLERE GÜVENDİ!”

Paşinyan’ın ailesinin can güvenliği için,soydaşlarına güvenmeyerek kaçırması Ermenistan’da günün konusu olduğu bildirildi. İktidara muhalif medyanın, ”Pasinyan ailesin Azerbaycan askerine emanet ederek, Erivan'dan kaçırdı.” ve Paşinyan ailesini ermenilerden kaçırıp Türklerin korumasına bıraktı. Ermenistan başbakanı ermeni halkına değil,Türklere güveniyor” şeklinde yazılar yazıldığı belirtildi.


PAŞİNYAN’IN AÇIKLAMALARI ERMENİLERİ ŞAŞIRTTI


Öte yandan Erivan’da bu gelişmeler olurken ,Ermenistan Başbakanı Paşinyan, operasyon sırasında, ”Ermenistan'ın Karabağ'da silahlı kuvvetleri bulunmuyor.” demişti.

Paşinyan ardından ”İç ve dış güçler bizi savaşa sürüklemek istiyor. Önceden söylediğim ve şimdi de söyleyeceğim üzere, bu operasyonun asıl ve temel hedefi ile amacı Ermenistan Cumhuriyeti'ni askeri operasyonlara dahil etmektir. Ermenistan Cumhuriyeti'nin askeri operasyonlara karışmadığını ve Dağlık Karabağ'da Ermenistan Cumhuriyeti'nin ordusunun bulunmadığını bir kez daha kaydetmek istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Paşinyan’ın Ermeniler arasında şaşkınlık yaratan bu açıklaması, ”İlktidarının devamı için, hemen soydaşlarını sattı.” şeklinde yorumlanarak tepki görmüştü.

Paşinyan soydaşlarına güvenmedi: Ailesini Azerbaycan askeri eşliğinde Erivan’dan kaçırdı! ile ilgili etiketler Nikol Paşinyan Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.