Park halindeki kamyon aniden yokuş aşağı kaydı! Sürücü, aracı tutmaya çalışırken ayakları ezildi

Bağcılar'da park halindeki kamyon freni boşalınca yokuş aşağı kaydı. Aracın sürücüsünün, kamyonun peşinden koşarak tutmaya çalışırken ayakları ezildi. Kaza anında aracın içinde bulunan 2 çocuk ise yara almadan atlattı. Kamyon sürücüsünün aracın peşinden koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 14.45 sıralarında Bağcılar Bağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Şoför, iplik yüklü kamyonu tekstil fabrikasına getirdiği ürünleri indirmek üzere park etti. Şoför kamyondan inerken, iplikler fabrikaya taşınmaya başladı. O sırada, park halindeki kamyonun iddiaya göre freni boşaldı. Şoför yokuş aşağı kayan kamyonun peşinden koşup tutarak durdurmaya çalıştı. Park halindeki hafif ticari aracı da önüne katarak sürükleyen kamyon, yol kenarındaki başka bir kamyona daha çarparak durabildi.

Park halindeki kamyon aniden yokuş aşağı kaydı! Sürücü, aracı tutmaya çalışırken ayakları ezildi

Kamyonu durdurmaya çalışan şoförün ayakları ezildi. Şoförün çocukları olduğu öğrenilen ve olay anında şoför kabininde olan 8 ve 10 yaşlarındaki iki çocuk kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralı şoföre ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavisi için ambulansla hastaneye götürdü. Faciadan dönülen kaza güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Park halindeki kamyon aniden yokuş aşağı kaydı! Sürücü, aracı tutmaya çalışırken ayakları ezildi - Resim : 2

Esnaf Muammer Demirbaş, "Kamyonun freni boşalmış öndeki araca çarpmış. Adamın ayağı ezilmiş, ambulans geldi. Kamyon yükünün yarısını indirmiş. Şoför kamyonu bırakıp gidince ne olduysa o anda oldu. Kaza olduktan sonra yol saatlerce kapalı kaldı" dedi.

Park halindeki kamyon aniden yokuş aşağı kaydı! Sürücü, aracı tutmaya çalışırken ayakları ezildi - Resim : 3

Park halindeki kamyon aniden yokuş aşağı kaydı! Sürücü, aracı tutmaya çalışırken ayakları ezildi ile ilgili etiketler Bağcılar Şoför kaza kamyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.