Paribu çöktü mü? Paribu neden açılmıyor, kitlendi mi?

4 Nisan tarihinin son saatlerinden itibaren Türkiye’nin en iyi kripto para uygulaması olan Paribu sistemlerine girilemediği belirlendi. Kullanıcıların aklına takılan soru ise Paribu çöktü mü?

4 Nisan tarihinin son saatlerinden itibaren Türkiye’nin en iyi kripto para uygulaması olan Paribu sistemlerine girilemediği belirlendi. Kullanıcıların aklına takılan soru ise Paribu çöktü mü?

Türkiye'nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan ve son zamanlarda coinlerin yükselişinden dolayı işlem yaptırmadığı gözlemlenen Paribu’nun çöktüğü gözlemlendi. Gece saatlerinde Paribu’ya giriş yapamayan kullanıcılar gelecek olan son açıklamayı beklerken Paribu’nun ne zaman açılacağı konusunda da bekleyiş başladı.

PARİBU ÇÖKTÜ MÜ?

BitTorrent ve Holo’nun yükselmesi ancak Paribu’nun işlem yaptırmaması sonrasında sunucuların Service Unavailable hatası verdiği gözlemlendi.

Türkiye’nin en büyük Bitcoin ve kripto para borsaları arasında gösterilen Paribu’yu hedef alan sosyal medya gönderileri yine gündemde yer aldı. Twitter üzerinden pek çok kullanıcı Paribu etiketlerini kullanarak borsanın çökmesinden veya yaşadıkları mağduriyetten dolayı şikayetlerini dile getirdiler.

Paribu çöktü mü? Paribu neden açılmıyor, kitlendi mi?

Bu uyarı ve şikayetlerle tek karşılaşan borsa ise Paribu değil. Ekşisözlük üzerinde hem Paribu hem de BtcTürk kripto para borsalarının “sol frame” bölümüne yerleştikleri ve dakikalar içerisinde onlarca eleştiri aldığı görülüyor.

SERVİCE UNAVAİLABLE NE DEMEK?

503 Service Unavailable Hatası, web sunucusunun kullanılabilir olmadığı durumlarda meydana gelen bir HTTP durum kodu hatasıdır. 503 Service UnavailableHatasını herhangi bir web tarayıcısı veya herhangi bir işletim sistemi kullanan bilgisayarda hatta bir akıllı telefon veya tablette bile karşılaşabilirsiniz. Bu hatanın giderilmesi için sunucunun tekrardan aktif hale gelmesini beklemeniz ve imkanınız varsa internet hattınızı yeniden başlatmanız çözüm olabilir.

Paribu çöktü mü? Paribu neden açılmıyor, kitlendi mi? ile ilgili etiketler Para Paribu kripto Service Unavailable
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.