Pandemi yardımı uygun yazıyor ne demek?

1100 TL pandemi destek parası ödemelerinde milyonlarca vatandaş özellikle pandemi yardımı uygun yazıyor nedir sorusuna kenetlendi. İhtiyaç sahibi aileler için devam eden sosyal destek ödemelerinde 3. faz son hızıyla devam etmekte.

1100 TL sosyal destek ödemeleri ihtiyaç sahibi ailelere Kurban Bayramı öncesinde dağıtılmaya devam ediyor. Milyonlarca vatandaş, birinci ve ikinci fazdan yararlandıktan sonra şimdide üçüncü faz için hazırlanır oldu. Ancak başvuru esnasında bireylerin karşısına çıkan bazı mesajlar ise merak edildi. Bunlardan birisi de “Başvuru Durumu Uygun” ise paranın alınıp alınamayacağı oldu.

Öncelikle başvuru sürecinde uygun ibaresinin olması sizin bu yardımı her halükarda alacak olmanızdır. Yani siz aslında 1100 TL’yi almaya hak kazandınız. Ancak bu yazıyı görür görmez soluğu hemen PTT şubelerinde almadan öncelikle beklemelisiniz.

"Pandemi Sosyal Destek Başvurunuz, ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından uygun görülmüştür. Ödemenizin xx/yy/2021 tarihinde PTT şubelerinden gerçekleştirilmesi planlanmaktadır." Bu mesajın ardından size iletilen tarih ödeme alma zamanınızdır.

Pandemi Yardımı Uygun Yazıyor Ne Demek?

Bu mesajın ardından paranızı hemen alamazsınız. Bunun için size bir mesajın daha gelmesi gereklidir. Yani E Devlet üzerinden tanımlı olan numaranıza bir mesaj gelecek ve artık bu mesajda belirtilen tarihten itibaren paranızı çekebileceksiniz

Eğer 1100 TL sosyal yardım aldıysanız ve cep numaranıza mesaj geldiyse, artık parayı merkez şubelerden dilediğiniz anda alabilirsiniz.

Pandemi yardımı uygun yazıyor ne demek? ile ilgili etiketler Pandemi Yardımı Pandemi Parası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.