Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçı saat kaçta?

Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçının heyecanı artıyor. THY Euroleague'in dördüncü haftasında karşı karşıya gelecek iki takım galibiyet için mücadele edecek. Son maçında Anadolu Efes'i evinde mağlup eden Fenerbahçe Doğuş deplasmanda Panathinaikos'u yenerek ligde hedeflediği konuma gelmek istiyor. Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçının ne zaman olduğu ise taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki, Panathinaikos Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

ilk maçını kaybeden Fenerbahçe Doğuş ardından iki galibiyet alarak Panathinaikos deplasmanında iddialı bir konuma geldi. Taraftarlar ise Panatinaikos Fenerbahçe Doğuş maçının saat kaçta olduğunu araştırıyor. THY Euroleaguede ilk maçını kaybettikten sonra üst üste iki galibiyet alan Fenerbahçe Doğuş, bu performansı sürdürmek istiyor. İki takım, 2006-2007 sezonundan bu yana 17 kez karşılaştı. Peki, Panathinaikos Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

eurogagratg_1215847

PANATİNAİKOS - FENERBAHÇE DOĞUŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Doğuş, 2017-2018 Turkish Airlines Euroleague sezonu dördüncü maçında 27 Ekim Cuma günü (bugün) TSİ 21:30’da Panathinaikos Superfoods ile karşılaşacak.

PANATHİNAİKOS FENERBAHÇE DOĞUŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe deplasmanda Yunan ekibine konuk olacak. Mücadele saat 21.30'dan itibaren naklen beIN Sports4 kanalından yayınlanacak.

gigigiggigigi

MAÇTAN BİLGİLER

THY Euroleague’de ilk maçını kaybettikten sonra üst üste iki galibiyet alan Fenerbahçe Doğuş, bu performansı sürdürmek istiyor. Sarı-lacivertliler, yarın TSİ 21.30’da Yunan temsilcisi Panathinaikos ile mücadele edecek. İki takım, 2006-2007 sezonundan bu yana 17 kez karşılaştı. Geride kalan 17 müsabakadan 8 kez Fenerbahçe parkeden galip ayrılırken, 9 kez Yunan ekibi rakibini mağlup etti.

Fenerbahçe Doğuş’ta sakatlıkları devam eden Nikola Kalinic ve Ali Muhammed, Yunanistan deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Panathinaikos ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede Borys Ryzhyk (Ukrayna), Robert Lottermoser (Almanya) ve Benjamin Jimenez (İspanya) hakem üçlüsü görev yapacak.

obra

AVRUPA'DA 18. RANDEVU

Fenerbahçe Doğuş ile Panathinaikos Superfoods, Avrupa kupalarında 18. kez karşılaşacak.

İki takım arasında 2006-2007 sezonundan sonra yapılan 17 maçın 8'ini sarı-lacivertli ekip kazanırken, 9 karşılaşmayı ise Yunan temsilcisi kazandı.

eraughe4rh_tge

GEÇEN SENE İKİ TAKIM PLAY-OFF TURUNDA KARŞILAŞTI

Sarı-lacivertliler, Turkish Airlines Euroleague Play-off serisi üçüncü maçında Yunan ekibi Panathinaikos'u konuk etti.. Seride 2-0'lık üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, serinin üçüncü maçında Ülker Sports Arena'da karşılaştığı rakibini 79 - 61 geçerek seriyi 3-0'a getirdi. Bu galibiyetle Fenerbahçe adını üst üste 3. kez Final Four'a yazdırdı.

İstanbul'un ev sahipliğinde yapılacak Final Four, 19-21 Mayıs tarihleri arasında Sinan Erdem Arena'da gerçekleştirilecek. Fenerbahçe Final Four'daki ilk maçında Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

FENERBAHÇE TARİHE GEÇTİ

Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods'u eleyerek Türk basketbol tarihine geçti. Euroleague'de Anadolu Efes ile beraber 2'şer kez Final-Four'a kalma başarısı gösteren Fenerbahçe, Yunan ekibini de kupanın dışına iterek Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda 3. defa Dörtlü Final gören ilk Türk takımı oldu.

geAen_sene

ŞAMPİYONLUK FİNALDE KAÇMIŞTI

2014-2015 ve 2015-2016 yıllarında Dörtlü Final gören Fenerbahçe, geçen sene bu turda Laboral Kutxa'yı saf dışı bırakarak finalde CSKA Moskova'nın rakibi oldu. Başından sonuna büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 83-83 ermiş, uzatmalarda ise Rus ekibi karşılaşmayı 101-96 kazanarak kupaya uzanan taraf olmuştu.

OBRADOVİC'İN 16. FİNAL-FOUR'U

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, kariyerinde 16. kez Fina-Four'da yarışacak. Avrupa Ligi'nde 8 defayla en fazla şampiyon olan antrenör unvanını elinde bulunduran Obradovic, Fenerbahçe'nin başında ise 3. Dörtlü Final heyecanını yaşayacak. Sırp çalıştırıcı, geçen sene sarı-lacivertliler ile finale kalma başarısı gösterse de uzatmalara giden maçta CSKA Moskova'ya 101-96 mağlup olarak kupayı elinden kaçırmıştı.

Panathinaikos Fenerbahçe Doğuş maçı saat kaçta? ile ilgili etiketler Panathinaikos fenerbahçe doğuş THY Euroleague panathinaikos fenerbahçe maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.