Pakistan'da ülke genelinde hareket başlayacak!

Pakistan’da Pakistan Demokratik Hareketi (PDM) öncülüğünde hükümet karşıtı protesto düzenlendi. Skandal açıklamaların altına imza atmasıyla tanınan Imran Khan, istifa etmeye çağrıldı.

Pakistan’ın Karaçi kentinde 11 muhalefet partisinden oluşan Pakistan Demokratik Hareketi (PDM) öncülüğünde hükümet karşıtı protesto düzenlendi.

Pakistan'da ülke genelinde hareket başlayacak!

SKANDALLARLA ANILAN IMRAN HAN'A İSTİFA ÇAĞRISI

Şu anki Pakistan lideri Imran Han, Çin'in Uygur politikasını desteklediğini, Çin sisteminin demokrasiden daha iyi olduğunu söylemiş, üstelik Taliban'a destek vermişti. 

Ülkenin dört bir yanından binlerce kişinin katıldığı gösteride Başbakan Imran Khan’a istifa çağrısı yapıldı.

PAKİSTAN GENELİNDE BİR HAREKET BAŞLAYACAK

Muhalefet, PDM'nin iktidara gelmesi durumunda enflasyon, işsizlik ve diğer sorunlardan kurtulacağı vaadinde bulundu. PDM Lideri Mevlana Fazlur Rehman yakında çok sayıda hükümet karşıtı miting düzenleneceğini ve hükümete karşı ülke genelinde bir hareket başlatılacağını duyurdu.

Öte yandan çok partili muhalefet ittifakı PDM, PTI liderliğindeki hükümeti devirmek amacıyla 20 Eylül 2020'de kurulmuştu.

Pakistan'da ülke genelinde hareket başlayacak! ile ilgili etiketler Pakistan İmran Han istifa muhalefet pdm hareket

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.