Pakistan'da Mevlit Kandili için toplananların bulunduğu cami yakınına bombalı terör saldırısı:52 ölü

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde bir cami yakınında Mevlit Kandili için toplanan vatandaşların bulunduğu alanda bombalı intihar saldırısı düzenlendi. Terör saldırısında 1'i polis 52 kişi yaşamını yitirdi, 58 kişi yaralandı.

Pakistan’ın Belucistan eyaletine bağlı Mastung bölgesinde Hazreti Muhammed'in (s.a.v.)doğum günü olan Mevlid Kandili vesilesiyle çok sayıda kişinin toplandığı Medine Cami yakınında bombalı saldırı gerçekleştirildi.

Mastung polisinden Attahul Munim yaptığı açıklamada, 34 kişinin hayatını kaybettiğini, 130'dan fazla kişinin de yaralandığını belirtti.

Pakistan'da Mevlit Kandili için toplananların bulunduğu cami yakınına bombalı terör saldırısı:52 ölü

Munim, saldırganın bir polis aracının yakınında kendisini havaya uçurduğunu aktardı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, tüm hastanelerde acil durum ilan edildi.
Saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.

Pakistan'da Mevlit Kandili için toplananların bulunduğu cami yakınına bombalı terör saldırısı:52 ölü - Resim : 2

Pakistan'da Mevlit Kandili için toplananların bulunduğu cami yakınına bombalı terör saldırısı:52 ölü ile ilgili etiketler Pakistan terör Mevlid Kandili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.