Pakistan Hava Kuvvetleri'nden Pençşir Vadisi'ne hava saldırısı!

Pençşir'de elektrik ve internet tamamen kesildi. Bölgeden gelen son haberler, Pakistan Hava Kuvvetlerinin Pençşir Vadisini bombaladıkları yönünde. Ayrıca Pakistan Özel Kuvetleri'ne ait uçar birliklerin helikopterlerle indirme yaptığı da gelen iddialar arasında. Dün, Pençşir'deki çatışmalarda Pakistanlı askerlerin Taliban kılığında ele geçirildikleri görülmüştü. Pakistan İstihbarat Şefi'nin de Kabil'de olduğu biliniyor.

Taliban'a bugüne kadar direnen Pençşir Vadisi, bu gece en büyük sınavını veriyor. 

PAKİSTAN DRONELARI VADİYİ BOMBALIYOR 

Pençşir'de elektrik ve internet tamamen kesildi. Bölgeden gelen son haberler, kesinti yüzünden henüz onaylanmamış olmakla birlikte, Pakistan Hava Kuvvetlerinin Pençşir Vadisini bombaladıkları yönünde. Pakistan Özel Kuvetleri'ne ait uçar birliklerin helikopterlerle indirme yaptığı da gelen iddialar arasında.

Ayrıca, Ulusal Direniş Cephesi sözcüsünün de cephede çarpışırken hayatını kaybettiği kesinleşen bilgiler arasında. 

Dün, SuperHaber'e konuşan direnişçi iddiaları doğrulamış ve El Kaide ve DAEŞ'e karşı 

PAKİSTAN, AFGAN TOPRAKLARINI İŞGAL EDİYOR

Dün, Pençşir'deki çatışmalarda Pakistanlı askerlerin Taliban kılığında ele geçirildikleri görülmüştü. Pakistan İstihbarat Şefi'nin de Kabil'de olduğu biliniyor.

Direnişçiler, Taliban'a olan direnişlerini sürdürüyor. 

 

Pakistan Hava Kuvvetleri'nden Pençşir Vadisi'ne hava saldırısı! ile ilgili etiketler Pakistan Afganistan Savaş pençşir jet direniş vadi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.