Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu

Türk ihraç malları taşıyan TCDD treninin Halkalı'da durduğunu öne süren Özlem Gürses, trenin Çin'e ulaştığını öğrenince yeni bir açıklama yaptı. Gürses'in özür dilemek yerine pişkince kahkahalar atması tepki çekti.

Türkiye'den Çin'e giden ihracat treni hakkında 'Halkalı'da olduğu' iddiasını ortaya atan Halk TV sunucusu Özlem Gürses konuştu.

Sosyal medyadan video yayınlayan Gürses, 'Trene bakıyordum. Bu arada Çin treni Çin'e varmış. Kutluyorum. Tebrik ediyorum. TCDD Taşımacılık işi gücü bıraktı, bana her yerden konum atıyorlar' dedi.

Gürses'in yalanlarının yüzüne vurulması sonrasında pişkince gülerek böyle bir video çekmesi ve özür bile dilememesi tepkilere neden oldu.

Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu

HASAN ÖZTÜRK: PİŞKİN!

Videoyu Twitter hesabından paylaşan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, 'Pişkin' ifadesini kullandı.

Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu - Resim : 2

ELEŞTİRİ SINIRINI AŞIP KÜFÜR ETTİLER!

Öte yandan Gürses'in bu videosunu eleştirirken eleştiri sınırını aşanların da olduğu görüldü. Kendisine gelen küfürlü mesajları Twitter hesabından paylaşan Gürses bu kişiler hakkında yasal süreci başlattığını ifade etti.

Biz de SuperHaber olarak eleştiri sınırlarını aşan bu ahlaksızca mesajları kınıyoruz.

İşte o mesajlardan bazıları:

Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu - Resim : 3

Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu - Resim : 4

Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu - Resim : 5

 

 NE OLMUŞTU?

Halk TV sunucusu Özlem Gürses; İstanbul'dan törenle uğurlanan ilk ihracat treninin Çin'e gidemeyeceğini iddia etmiş ve şunları söylemişti:

"Çine ihracat treni göndermişiz biz. Böyle bir proje varmış meğerse. Çok güzel. Harika. Yapalım tabi. Kimsenin bir itirazı yok. Bu ihracat treninin kalkışı için bir tören yapılıyor. Ulaştırma Bakanı da var törende. Neyse ya akıl almaz bir şey. Tren yola çıkıyor. Tamam mı? Herkes arkasından uğurluyor. Alkışlar. Kıyamet. Basın mensupları, canlı yayınlar. Ondan sonra gidiyor Halkalı'ya ve duruyor tren. Çin'e vagon gitmiyor yani. Yolculuk Halkalı'da bitmiş yani..

Özlem Gürses utanmayı da özür dilemeyi de unuttu ile ilgili etiketler Tren Çin özlem gürses hasan ozturk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.