Özel Harekat polisleri Atatürk Havalimanı'ndan neden tasfiye ediliyor?

Atatürk Havalimanı'nda görev yapan Özel Harekat polislerinin apron kartları neden iptal edildi?

15 Temmuz gecesi havaalanını darbeci askerlerden temizleyen özel harekatçılar, terminale bile giremiyorlar.

Havalimanından sorumlu Emniyet Müdürü Emre Erdoğan'ın talimatı ile alınan karar, Özel Harekat Şube adına alanda görev yapan polisleri isyan ettirdi.

Uçak kaçırma, rehine krizi ya da 15 Temmuz'da olduğu gibi olağanüstü durumlara müdahele etmesi gereken Özel Harekatçı polislerin aprona ve terminale giriş kartlarının iptal edilmesi krize neden oldu.

Kriz nedeniyle İstanbul Özel Harekat Şube Müdürü ile Havaalanı Emniyet Müdürü Emre Erdoğan arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia ediliyor.

Olaydan rahatsızlık duyan Özel Harekat çalışanlarının verdiği bilgilere göre, havalimanındaki güvenlik uygulamalarında da ciddi sorunlar yaşanıyor.

Yurt dışına giriş ve çıkışlarda ve pasaport kontrollerinde bir takım kişilere özel ayrıcalıklar sağlandığı da iddialar arasında...

Haklarında yakalama kararı bulunan FETÖ'cü firarilerin yurt dışına kaçış yoğunluğu da düşünülünce bu iddiaların üzerine ciddi olarak eğilmenin gerekliliği de ortaya çıkıyor.

SuperHaber, bu iddiaların takipçisi olacak. / SuperHaber Özel

Özel Harekat polisleri Atatürk Havalimanı'ndan neden tasfiye ediliyor? ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı polis özel harekat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.