Ozan Tufan'dan Başakşehir galibiyetinde 2 asist

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ozan Tufan, müthiş sezonuna Medipol Başakşehir galibiyetindeki 2 golün asistini yaparak devam etti. Sezon sonu büyük paralar Avrupa'ya transfer olması beklenen 26 yaşındaki orta saha bu sezon Süper Lig’deki attırdığı gol sayısını 9’a çıkardı.

Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir'i 1-2 mağlup ederek lider Beşiktaş'la puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indirdi. 89'da kurtardığı penaltıyla 3 puanın kazanılmasında büyük pay sahibi olan kaleci Harun Tekin maça damgasını vurdu ama Ozan Tufan'ın performansı da göz ardı edilecek gibi değil...

Sarı-Lacivertliler'in attığı 2 golün asisti de Ozan Tufan’dan geldi. 40. dakikasında Attila Szalai’nin attığı golde asisti yapan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 57. dakikada Pelkas’ın golünü de hazırlayan isim oldu. 5 golü bulunan Ozan, Başakşehir maçında yaptığı asistle bu sezon Süper Lig’deki attırdığı gol sayısını 9’a çıkardı.

PELKAS ÜRETİME DEVAM...

Fenerbahçe’nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, Başakşehir maçında attığı golle gol sayısını 6’ya çıkarırken, daha öncede yaptığı 8 asistle toplamda 14 gole doğrudan katkı verdi. Sezon başı PAOK'tan 1.6 milyon euroya transfer edilen 27 yaşında orta saha oyuncusunun skora katkı yaptığı 11 maçta Fenerbahçe 10 galibiyet, 1 yenilgi yaşadı.

Ozan Tufan'dan Başakşehir galibiyetinde 2 asist ile ilgili etiketler Ozan Tufan Fenerbahçe Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.