Ozan Güven'den eski dostu Cem Yılmaz hakkında sorulara yanıt yok

Uzun zamandır gözlerden ve ekranlardan uzakta bir yaşam süren 47 yaşındaki oyuncu Ozan Güven, Kadıköy'de görüntülendi. Muhabirlerin "Cem Yılmaz sizi filmlere davet etmiyor mu?" sorusunu yönelttiği Ozan Güven sinirlendi ve eski dostu hakkındaki soruyu yanıtsız bıraktı.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla mahkemelik olan Ozan Güven, geçtiğimiz akşam Kadıköy Moda'da objektiflere yansıdı. Muhabirleri görünce büyük şaşkınlık yaşayan Ozan Güven, "Buraya da mı gelmeye başladınız?" diyerek sitem etti.

Tiyatrodan çıktığını söyleyen Güven, "Bu sıralar sadece tiyatroyla ilgileniyorum. Tiyatro oyunumuzun çalışmalarını yapıyoruz" şeklinde konuştu.

ozan güven

CEM YILMAZ VE DENİZ BULUTSUZ SORULARINA CEVAP VERMEDİ

Gazetecilerin, "Cem Yılmaz sizi filmlere dahil etmiyor diye mi tiyatroya yöneldiniz?" sorusuna, "Bu konuları konuşmayacağım" diye yanıt veren oyuncu Güven, Deniz Bulutsuz ile yaşadığı şiddet olayına da sessiz kaldı.

 

 

Ozan Güven'den eski dostu Cem Yılmaz hakkında sorulara yanıt yok ile ilgili etiketler Ozan Güven Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.