Ozan Güven şaşırtmadı! Kendisini görüntüleyen gazetecilere sinirlendi

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla, 13 yıla kadar hapsi istenen ve uzun bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Ozan Güven, bir kız arkadaşıyla birlikte Bodrum'da görüntülendi. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark eden Ozan Güven el-kol hareketleri yapıp muhabirlere sert çıkıştı.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olan 46 yaşındaki oyuncu Ozan Güven, Bodrum Ortakent'de kız arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Daha önce muhabirlerle birçok kez tartışan oyuncu, muhabirlere yine sert tepki gösterdi. Güven, fotoğraflarının çekildiğini fark edince sinirlendi.

MUHABİRLERE EL KOL HAREKETİ YAPTI


Posta'da yer alan habere göre; Ozan Güven, Ortakent'de yer alan bir plajda kız arkadaşı ile şezlongda otururken görüntülendi. Daha önce magazin basını ile birçok kez sorun yaşayan oyuncu; yine geleneği yine bozmayarak, yasal sınırları içerisinde kendisini görüntüleyen muhabirlere önce el-kol hareketleri yaptı.

Ozan Güven şaşırtmadı! Kendisini görüntüleyen gazetecilere sinirlendi

SERT ÇIKIŞTI

Güven, sonrasında kız arkadaşının "Gitme Ozan" uyarısına uymayarak, basın mensuplarının yanına gelip, "İzinsiz çekemezsiniz. Buradan gidin. İnsanlar rahatsız oluyor" diye çıkıştı.

Ozan Güven şaşırtmadı! Kendisini görüntüleyen gazetecilere sinirlendi - Resim : 2

''GİDİN BURADAN!''

Gazetecilerin, "Ozan Bey biz işimizi yapıyoruz. Sizden başka kimseyi çekmiyoruz. Rahatsız olunacak bir durum yok" diyerek cevap vermesine sinirlenen Ozan Güven, şu ifadeleri kullandı: "Aferin size! Hadi gidin artık buradan. Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!"

Güven, daha sonra oradan ayrılarak plajı terk etti.

Ozan Güven şaşırtmadı! Kendisini görüntüleyen gazetecilere sinirlendi - Resim : 3

Ozan Güven şaşırtmadı! Kendisini görüntüleyen gazetecilere sinirlendi ile ilgili etiketler Ozan Güven tatil Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.