Oyunculuğu ile alkış toplayan Şifanur Gül kimdir? Şifanur Gül kaç yaşında, nereli?

Şifanur Gül kimdir? Beyazıt Öztürk’ün sunacağı, Ebru Gündeş, Murat Boz, Meryem Uzerli ve Acun Ilıcalı’nın da jüri koltuğunda yer alacağı programda birbirinden ünlü isimler sahneye çıkacak. O isimlerden biri de oyuncu Şifanur Gül nereli, kaç yaşında? İşte Şifanur Gül hakkında tüm merak edilenler...

Şifanur Gül kimdir? Başarılı oyuncu Şifanur Gül son günlerde gösterdiği performansının yanında O Ses performansı ile de araştırılmaya başladı. İşte Şifanur Gül hakkında tüm merak edilenler...

ŞİFANUR GÜL KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Şifanur Gül, 1995 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 8 yaşında oyunculuk eğitimi almaya başlamış, profesyonel anlamda eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünde tamamladı.

ROL ALDIĞI PROJELER

Kamera önü oyunculuğuna ilk projesi olan Sevdim Seni Bir Kere dizisiyle başlamıştır. Daha sonraki yıllarda Benim Adım Melek, Uyanış: Büyük Selçuklu, Cam Tavanlar, Hayatımın Şansı, Kuş Uçuşu ve Terzi dizilerinde oynadı. 2023 yılında GQ Türkiye Men of The Year Ödül Töreni'nde Yılın Yükselen Yıldız Kadın Oyuncusu ödülünü aldı.

Oyunculuğu ile alkış toplayan Şifanur Gül kimdir? Şifanur Gül kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Şifanur Gül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.