Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni oldu! "Yağ oranım yüzde 14!"

Usta sanatçı Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, Yoga Eğitmenlik Eğitimi Sertifikası’na kavuştu. Ünal yeni işini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Bir dönem oyunculuk yapan Irmak Ünal setlere ara vermiş ve kendini spora adamıştı. Yoğun uğraşlar sonucu Ünal, eğitmenlik sertifikasını aldı.

Hocası Esra Cinsar Arslan’la Instagram’dan bir fotoğrafını yayınlayan Ünal, paylaşımına, "Ne mutlu bana ki böylesine ışık saçan bir ruhla yollarım kesişti. Bu güzel kadının ellerinden 200 saatlik eğitim sertifikamı aldım. Yolum açık olsun" notunu düştü.

Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni oldu! "Yağ oranım yüzde 14!"

"YAĞ ORANIM YÜZDE 14"

Kampüsistan, Arka Sokaklar, El Gibi ve Acı Hayat gibi televizyon dizilerinde rol alan Ünal, spor tutkunu.

Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni oldu! "Yağ oranım yüzde 14!" - Resim : 2

Kaslı görüntüsüyle sık sık gündeme gelen oyuncu, "Aslında çok uzun zamandır spor yapıyorum. Yağ yüzdemi eski haline getirince tekrar kaslarım çıktı ortaya. Kaslanmam, yağ yüzdesinin düşmesi, doğru beslenme ve yaptığım antrenmanla ilgili. Yağ oranım yüzde 14" diyor.

Oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni oldu! "Yağ oranım yüzde 14!" ile ilgili etiketler Irmak Ünal yoga
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.