Oyuncu Şenay Gürler'in acı günü

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Fatoş karakteri ile tanınan oyuncu 56 yaşındaki oyuncu Şenay Gürler büyük bir acı yaşadı. Ünlü oyuncunun yengesi hayatını kaybetti. Şenay Gürler kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İkinci Bahar, Ruhsar, Eyvah Kızım Büyüdü, Çılgın Bediş, Acemi Cadı, Kalp Yarası, Mucize, Kaygısızlar gibi yapımlarda rol alan ve 2004-2009 yılları arasında atv'de yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı "Fatoş" karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Şenay Gürler aldığı acı haberle yıkıldı. Şenay Gürler'in abisinin eşi Fatma Gürler hayatını kaybetti.

Oyuncu Şenay Gürler'in acı günü

YENGESİNE BU SÖZLERLE VEDA ETTİ...

Acı haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Şenay Gürler abisi ve yengesi ile olan fotoğraf karesinin altına ''Çok erkendi çok. Gençliğimiz, büyüyüşümüz, yaşadığımız onca şey. Gittiğini kabullenmek zor. Çok üzgünüm çok. Yattığın yer incitmesin canım. Nurlar içinde uyu. #fatmagürler'' notunu düştü.

Oyuncu Şenay Gürler'in acı günü - Resim : 2


Ünlü oyuncunun bu paylaşımına aralarında Yıldıray Şahinler, Hasibe Eren, Yavuz Seçkin, Gülse Birsel, Filiz Akın, Serra Yılmaz, Sera Tokdemir, Umay Umay gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 

Oyuncu Şenay Gürler'in acı günü ile ilgili etiketler Şenay Gürler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.