Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler koronavirüsü atlattı

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Fatoş' karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Özgün Çoban ile birilikte rol aldığı ‘Medea’ya Göre Ahlak’ isimli oyunla tiyatro sahnelerine dönen 55 yaşındaki oyuncu Şenay Gürler'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu koronavirüsü atlattı.

Şenay Gürler sağlık durumuyla ilgili yaşanan son gelişmeyi sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Kariyeri boyunca seslendirme ve sunuculuk da yapan, rol aldığı Menajerimi Ara, Çukur, İyi Günde Kötü Günde, Kalp Yarası gibi dizelerdeki rolleriyle adından söz ettiren ve 2004 ile 2009 yıllarında arasında yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Fatoş karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Şenay Gürler'in koronavirüse yakalandığı ve kısa sürede hastalığı atlattığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Bir süredir ekranlardan uzakta olan ve şimdilerde Özgün Çoban ile birlikte rol aldığı ‘Medea’ya Göre Ahlak’ adlı tiyatro oyunuyla yeniden izleyici karşısına çıkan Şenay Gürler'in Instagram hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler koronavirüsü atlattı

''GÜNLER SONRA NEGATİF''

Koronavirüs testinin bir süre önce pozitif çıktığını duyuran oyuncu, son sağlık durumuyla ilgili merak edilen gelişmeyi takipçileriyle paylaştı. Koronavirüsü atlattığını duyuran Gürler, arabanın içinde çekilen bir fotoğraf karesini paylaşarak ''Günler sonra negatif. Biraz halsizlik olsa da evden çıkabildim. Perşembe günü oyunu da oynayabilirsem bu iş tamam demektir. Nihayet🙏'' ifadelerini kullandı. Takipçileri Şenay Gürler'in fotoğrafına 'geçmiş olsun' yorumunda bulundu.

Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler koronavirüsü atlattı ile ilgili etiketler Şenay Gürler Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.