Osman Kavala bombası! Abdulkadir Selvi'nin yazısı ortalığı karıştırdı... Ağır tepkiler geliyor

Osman Kavala'nın hapiste olmasının Türkiye'ye ve AK Parti'ye ne faydasının olduğunu soran Abdulkadir Selvi'nin köşe yazısı ortalığı karıştırdı. MHP'den Selvi'ye ağır tepkiler gelirken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın "Selvi, Zilletin kısık ateşinde Dem’lenmektedir. Cumhur İttifakı bu kirli kelime oyunlarını yutmaz." sözleri gündem oldu.

Bugünkü köşe yazısında ezber bozan ifadeler kullanan Abdulkadir Selvi, Osman Kavala'nın hapiste olmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye'ye ve AK Parti'ye ne fayda sağladığını sordu.

Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerektiğini ifade eden Abdulkadir Selvi, AK Parti'nin reformcu kimliğine dönmesi durumunda her şeyin değişeceğini yazdı.

Abdulkadir Selvi, "AK Parti’yi, AK Parti yapan bu oldu. Formül net; ekonomiyi büyüt, özgürlükleri genişlet." ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Selvi'nin köşe yazısını okumak için tıklayın

SELVİ'NİN YAZISI ORTALIĞI KARIŞTIRDI... MHP'DEN AĞIR TEPKİLER GELİYOR

MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını isteyen Abdulkadir Selvi'ye sert tepki gösterdi. 

"ABDULKADİR SELVİ ÇÖPTÜR"

Özkan, Abdülkadir Selvi için "Abdulkadir Selvi, yok hükmündedir. Çöptür. Kılıç artığıdır!" dedi.

DEVLET BAHÇELİ: KAVALA SOROSÇU'DUR, CEZASINI ÇEKECEK

Kavala olayına çok sert ve net tavırlı olan MHP Lideri Bahçeli'nin “Osman Kavala Sorosçu’dur, casustur, suçludur ve cezasını çekecektir” sözleri gündem olmuştu. 

MHP GENEL SEKRETERİ: SELVİ, ZİLLETİN KISIK ATEŞİNDE DEM'LENMEKTEDİR

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da Selvi'nin yazısına atıfta bulunarak sert ifadeler kullandı. 

"Abdülkadir Selvi hezeyanlarla dolu bugünkü köşe yazısında Cumhur İttifakı’na dilinin altında sakladığı zehirle istikamet çizmeye yeltenmiş, tarafını bir kez daha açık etmiştir." diyen Büyükataman şöyle devam etti: 

"Sorosçu Kavala’nın serbest bırakılmasının ekonomimize faydası olacağını söyleyerek Türkiye’yi tahakküm altına almak isteyen çevrelerin dili ile konuşmuştur. Bugünkü köşe yazısıyla bir kez daha aslına rücu ettiğini gördüğümüz Selvi, milletin iradesini ekonomik operasyonlarla ipotek altına almaya çalışan küresel şebekelerin sözcülüğüne soyunmuştur. “Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor.” Sözleri bilinçaltında nereye aidiyet hissettiğini açıkça göstermiştir. Soros’un kuryesi, gezi parkı olaylarının kışkırtıcısı ve finansörü olan Kavala’ya özgürlük isteyen Selvi akıl tutulması içerisinde değilse, Zilletin kısık ateşinde Dem’lenmektedir. Milli İrade karşıtlarının kalemşörlüğüne soyunan Selvi şunu iyi bilmelidir; bu sinsi hesap tutmaz, Türk milleti teslim olmaz, Cumhur İttifakı bu kirli kelime oyunlarını yutmaz !"

 

 

Osman Kavala bombası! Abdulkadir Selvi'nin yazısı ortalığı karıştırdı... Ağır tepkiler geliyor ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi Osman Kavala
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.