Abdulkadir Selvi'nin yazısına Turgay Güler'den sert tepki! "Baştan sona hezeyan"

Abdulkadir Selvi'nin köşe yazısında Osman Kavala'nın serbest bırakılması gerektiğini savunması Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler tarafından tepkiyle karşılandı. Güler, yazının "baştan sona hezeyan" olduğunu belirtti.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin köşe yazısı tepkilere neden oldu. Selvi yazısında Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne yönelmesi gerektiğini, ekonominin bu şekilde çözüleceğini aynı zamanda Osman Kavala'nın serbest bırakılması ve siyasi iklimin değişmesi gerektiğini savunmuştu. Selvi'nin yazısına Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler sert tepki gösterdi.

ABDÜLKADİR SELVİ'NİN YAZISININ BİR BÖLÜMÜ

Abdulkadir Selvi'nin yazısına Turgay Güler'den sert tepki! "Baştan sona hezeyan"

TURGAY GÜLER O YAZIYA SERT TEPKİ

Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, Abdulkadir Selvi'nin köşe yazısına tepki gösterdi.

Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Selvi'nin yazısının baştan sona hezeyan olduğunu vurgulayarak "Öcalan'ı da FETÖ'cüleri de PKK'lıları da salalım! Ekonomide şahlanışı o zaman gör!!! 84 milyon çalışmadan maaşa bağlanır!!!!" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının "Siyasi İklim Değişmeli" başlıklı kısmını paylaşan Turgay Güler, şu cümleleri kullandı:

"Abdülkadir Selvi'nin köşe yazısından. Baştan sona hezeyan! Adalet dediğin şey 'iklim değiştirmek' için yargı kararını tersine çevirmek olamaz. Ortada bir yargı kararı var! Beğenirsin, beğenmezsin. 'Osman Kavala tutuklandı, ekonomi bozuldu, bırakalım şahlansın'! Pehhh! Boşaltın tüm hapishaneleri o vakit, içeride tutmanın Türkiye'ye ne yararı var! Dahası da var! Selvi demiş oluyor ki 'Kavala kararı siyasi'.. Demiş oluyor ki yargıya müdahale edilebilir! O vakit iklimi tamamen değiştirelim!!! Öcalan'ı da FETÖ'cüleri de PKK'lıları da salalım! Ekonomide şahlanışı o zaman gör!!! 84 milyon çalışmadan maaşa bağlanır!!!!"

Abdulkadir Selvi'nin yazısına Turgay Güler'den sert tepki! "Baştan sona hezeyan" ile ilgili etiketler Abdülkadir Selvi Turgay Güler Osman Kavala FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.