Osman Bey Geyhatu'ya Savaş İlan Etti! Kuruluş Osman'da Alemşah Bedeli Ödüyor! Taner Turan Gidiyor

Vezir Alemşah hainliğinin bedelini ödüyor. Osman Beyin tek kılıç darbesiyle hakkından geldiği Selçuklu Veziri Alemşah diziden ayrılabilir. Osman Bey 'Biz Türküz' demesiyle Geyhatu'ya savaş ilanı etti. Kuruluş Osman 81. bölüm yeni fragmanıda Taner Turan'nın hayat verdiği Alemşah ölüyor mu? İşte Kuruluş 81. bölüm framanı...

Taner Turan, Kuruluş Osman dizisindeki Vezir Alemşah performansıyla son dönemin en zeki düşmanı oldu. Daha önce Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Emir İlteber rolüyle de dikkat çeken Taner Turan, efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde Cemo olarak da hafızalara kazındı.

Vezir Alemşah'ın Ölümü Oh Dedirtti!

Kuruluş Osman son bölümde Osman Beyin kılıcından geçen ve ağrı yaralanan Vezir Alemşah artık yoluna geldi. Geyhatu'nun eline düşen ve saraydan kaçmak için türlü stratejiler üreten Osman Bey, tuzağına düştüğü Vezir Alemşah ile karşılaşır.

Sosyal medya kullanıcıları da Kuruluş Osman yeni bölümde Vezir Alemşah'ın ölümüne dair birçok paylaşım yaptı.

Osman Bey Geyhatu'ya Savaş İlan Etti! Kuruluş Osman'da Alemşah Bedeli Ödüyor! Taner Turan Gidiyor

Selcan Hatun Ölmedi!

Gündüz Bey'in obadan kovduğu Selcan Ana'nın yaralanması sonrası dizinin izleyenleri hafta boyunca 'Selcan Hatun öldü mü' sorusuna yanıt aradı. Ancak yeni bölümde Selcan Hatun Ölmediği ve karaktere hayat veren Didem Balçın'ın Kuruluş Osman'dan ayrılmadığı görüldü.

Taner Turan Ayrılıyor Mu?

Başarılı oyuncu Taner Turan birçok dizide rol aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizilerde gösterdiği Performans dikkat çekti. 

Kuruluş Osman 81. bölüm gelecek hafta ATV ekranlarında olacak.

Osman Bey Geyhatu'ya Savaş İlan Etti! Kuruluş Osman'da Alemşah Bedeli Ödüyor! Taner Turan Gidiyor ile ilgili etiketler Kuruluş Osman vezir alemşah ölüyor mu taner turan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.