Oscar Ödülleri Töreni'nde kırmızı halıya Jessica Chastain damgasını vurdu!

2022 Oscar ödülleri töreninde şıklık yarışı yaşanıyor. Her yıl olduğu gibi bu senede büyük bir heyecana sahne olan Oscar ödülleri töreninde kırmızı halıya damga vuran isim En iyi kadın oyuncu ödülüne aday gösterilen Jessica Chastain oldu.

2022 Oscar ödülleri töreni hızlı başladı. Bu sene uzun bir aradan sonra fiziksel olarak gerçekleştirilen Oscar ödülleri törenine ilgi büyük oldu. Çok sayıda ünlü ismin yer aldığı törende aday gösterilen isimlerin nasıl bir kıyafet tercihi yapacağı merak konusuydu.

Ünlü oyuncular, sinema perdesinde olduğu gibi kırmızı halıda da şıklıklarıyla ön planda yer aldı. Oscar ödülleri törenine En İyi Kadın Oyuncu Adayları arasındaki rekabet damgasını vururken Jessica Chastain ile Nicole Kidman, "En iyisi benim" demek için objektiflerin karşısına çıktı.

Oscar Ödülleri Töreni'nde kırmızı halıya Jessica Chastain damgasını vurdu!

Oscar'ın parlayan yıldızı ise Jessica Chastain oldu. Dekolteli ve parıltılı bir kıyafet seçen Chastain, şıklığı nedeniyle otoriterlerden tam not almayı başardı.

Oscar Ödülleri Töreni'nde kırmızı halıya Jessica Chastain damgasını vurdu! ile ilgili etiketler Oscar Jessica Chastain nicole kidman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.